Συγκλονιστικός Ρόις: "Πάρτε την περιουσία μου αρκεί να είμαι υγιής"

Ο Μάρκο Ρόις, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, ωστόσο οι συχνοί τραυματισμοί ομολογουμένως τον έχουν αφήσει αρκετά πίσω απ' αυτά που είναι ικανός να πετύχει στην καριέρα του. Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη ο άσος της Ντόρτμουντ έστειλε για... τσάι τα υλικά αγαθά.

Συγκλονιστικός Ρόις: "Πάρτε την περιουσία μου αρκεί να είμαι υγιής"

Άλλη μία σεζόν βρίσκει τον Μάρκο Ρόις στο αναρρωτήριο της Μπορούσια Ντόρτμουντ να δίνει τον προσωπικό του αγώνα για να καταφέρει να επιστρέψει στη δράση κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

Ο 29χρονος άσος ταλαιπωρείται από τραυματισμό -ξανά στο γόνατο- και αναρωτιέται μιλώντας στο "GQ" τι θα κάνει στο μέλλον αναφέροντας ότι από τις 31 Μαΐου και έπειτα που κλείνει τα 30 έχει μία και μοναδική ευκαιρία να κυνηγήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο και να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

"Πέντε ομάδες ενδιαφέρονται για μένα για να είμαι ειλικρινής. Στις 31 Μαΐου θα γίνω 30 και θα είναι η τελευταία μου ευκαιρία να κυνηγήσω ένα μεγάλο συμβόλαιο και η τελευταία μου ευκαιρία επίσης να ζήσω κάτι διαφορετικό στο ποδόσφαιρο. Δεν έχω αποφασίσει όμως ακόμη τι θα κάνω γιατί περνάω υπέροχα στη Ντόρτμουντ."

Από εκεί και πέρα όμως ξεκινούν τα στενάχωρα όταν ρωτούν τον Ρόις για τον τραυματισμό του: "Έκλαψα πολύ όταν κατάλαβα ότι ο τραυματισμός είναι σοβαρός. Το να είσαι μόνος και να δουλεύεις την επιστροφή σου είναι το πιο απαιτητικό κομμάτι της αποθεραπείας. Είναι βίαιο για την ψυχολογία όλο αυτό..."

Κλείνοντας, ο Γερμανός είπε την ατάκα... μαχαίρι στην καρδιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά: " Ως τοπ ποδοσφαιριστές παίρνουμε πολλά χρήματα! Πληρώνουμε όμως το τίμημα με τους τραυματισμούς και την υγεία μας. Μακάρι να μπορούσα να δώσω πίσω όλα μου τα χρήματα για να είμαι υγιής και να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο, δηλαδή να παίζω ποδόσφαιρο."

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK