Συγνώμη του Βιεϊρά στους Γάλλους

Το ισόπαλο 1-1 της Γαλλία με την Ελβετία μόνο ως αποτυχία αντιμετωπίζεται από τους παίκτες των «τρικολόρ». Οι παίκτες του Ρεϊνάλντ Ντομενέκ δείχνουν απογοητευμένοι, με τον Πατρίκ Βιεϊρά να είναι αυτός που επέδειξε τάσεις αυτοκριτικής, αφού επέλεξε να ζητήσει συγνώμη για την «φτωχή» του εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Κόμπι Κουν.

Συγνώμη του Βιεϊρά στους Γάλλους
Το ισόπαλο 1-1 της Γαλλίας με την Ελβετία μόνο ως αποτυχία αντιμετωπίζεται από τους παίκτες των «τρικολόρ». Οι παίκτες του Ρεϊνάλντ Ντομενέκ δείχνουν απογοητευμένοι, με τον Πατρίκ Βιεϊρά να είναι αυτός που επέδειξε τάσεις αυτοκριτικής, αφού επέλεξε να ζητήσει συγνώμη για την «φτωχή» του εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Κόμπι Κουν.

"Kατηγορώ τον εαυτό μου. Ημουν τραγικός στο πρώτο μέρος και τίποτα καλύτερο στην επανάληψη. Δεν χρειάστηκε πολύ για να καταλάβω ότι δεν ήμουν σε καλή ημέρα και αφού στις πρώτες φάσεις και τις επαφές με τους αντιπάλους δεν ένιωθα καλά. Το να είναι στο γήπεδο σημαίνει ότι προσπαθείς να αποδόσεις καλά. Ξέρω τον εαυτό μου και γνωρίζω τι μπορώ να κάνω", τόνισε ο διεθνής μέσος.

Παρά την απογοήτευση του ο Βιεϊρά γνωστοποίησε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να γίνει αλλαγή, αφού δεν του αρέσει να τα παρατάει και όταν δεν παίζει καλά. Στο πλάι του παίκτη του βρέθηκε και ο προπονητής του, Ρεϊλάλντ Ντομενέκ, ο οποίος τόνισε πως είχε δει ότι ο μέσος της «Γιούβε» δεν ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά δεν μπορούσε να του ζητήσει να βγει από το γήπεδο, αφού πιστεύει πάντα στις δυνατότητες του.

Το κλίμα στις τάξεις των «τρικολόρ» δεν είναι το καλύτερο δυνατό, παρά το ότι έχουν το πιο εύκολο παιχνίδι στο τέλος των προκριματικών. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 1998 πιστεύουν ότι οι Ελβετοί μπορούν να πάρουν την νίκη μέσα στην Ιρλανδία, όπως είχαν κάνει πριν από δύο χρόνια και πλέον εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο συγκρότημα Μπράιαν Κερ, ώστε να μην μπλέξουν στην διαδικασία των μπαράζ. Είναι ενδεικτικό ότι οι «τρικολόρ» έχουν να κερδίσουν απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ, μέσω ομίλων, από το 1986, όταν είχαν στις τάξεις τους τον μεγάλο Μισέλ Πλατινί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK