Συγνώμη ζήτησε ο Μέγκαχεντ

Συγνώμη ζήτησε ο Μέγκαχεντ

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος



Τα ερωτηματικά που είχαν δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο του Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ διαλεύκανε ο ίδιος ο Αιγύπτιος αμυντικός. Με δημόσια συγνώμη που ζήτησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ, ο διεθνής αμυντικός παραδέχθηκε πως έσφαλε υποπίπτοντας σε πειθαρχικά παραπτώματα, τονίζοντας δε πως από εδώ και πέρα θα αφήσει στην άκρη το παρελθόν κάνοντας το καλύτερο για την ομάδα.

" Σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αναγνωρίζω ότι έσφαλα και ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Σέβομαι την ομάδα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας ".

Παράλληλα με τη δήλωση μεταμέλειας του Μέγκαχεντ, η διοίκηση του "Δικέφαλου" γνωστοποίησε το ύψος του προστίμου που επιβλήθηκε στον Αιγύπτιο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οποιοδήποτε άλλο σενάριο που αφορά τις δυο πλευρές και δημοσιοποιήθηκε μέσω μερίδας του Τύπου είναι αναληθή.

Το μυαλό στη Νιόν

Μεγάλη η αγωνία που επικρατεί στους "ασπρόμαυρους" για το αποτέλεσμα της κλήρωσης της Τρίτης αναφορικά με τους αντιπάλους στο Κύπελλο UEFA. Σαφώς και όλοι αναμένουν το καλύτερο δυνατό προκειμένου να δώσουν συνέχεια στην ευρωπαϊκή περιπέτεια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: " H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει σχετικά με ειδήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή Amir Azmy Megahed: Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ποδοσφαιριστής υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα, τα οποία προκάλεσαν αναστάτωση στην ομάδα και για τα οποία τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 €. Ο ίδιος παραδέχθηκε τα λάθη του, ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του. Στον ποδοσφαιριστή έγιναν συστάσεις και του τονίστηκε πως αν επαναλάβει τέτοια συμπεριφορά, θα επιληφθεί του θέματος το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Oτιδήποτε άλλο λέγεται περί σχέσης του Amir Azmy Megahed με υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ψευδές και ανυπόστατο ".

Στεναχώρια αλλά υπομονή

Πικρία, ως είναι λογικό, προκάλεσε η νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Για δεύτερη άλλωστε φορά μέσα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έχασε τους τρεις βαθμούς της νίκες στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Πρώτα ήταν ο Ατρόμητος, τώρα η Λάρισα.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, πάντως, κάνει την αυτοκριτική του επισημαίνοντας πως η ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί. " Όλα είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Χάνουμε βαθμούς από δικά μας λάθη και σίγουρα πρέπει να βρούμε τρόπους προκειμένου να τα διορθώσουμε ".

Στο στρατόπεδο, ωστόσο, του ΠΑΟΚ υπάρχει η υπομονή και επιμονή, αφού η ομάδα έχει δείξει πως μπορεί να παίξει καλή μπάλα παίρνοντας τα αποτελέσματα που θέλει. Αρκεί να έχει διάρκεια στην απόδοσή της μην επιτρέποντας στους αντιπάλους να εκμεταλλεύονται τις στιγμές αδράνειας της.

Χωρίς διεθνείς οι προπονήσεις

Μπορεί οι κλήσεις στις εθνικές ομάδες να αποτελούν τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Γιώργος Κωστίκος βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να προπονεί την ομάδα δίχως αρκετές βασικές μονάδες του, αφού αναχώρησαν ήδη για τους προορισμούς τους. Το ίδιο άδειο σκηνικό θα παρατηρείται και για την επόμενη εβδομάδα, αφού οι υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Τετάρτη. Τη Δευτέρα πάντως το πρόγραμμα δεν συμπεριλάμβανε κάτι το σπουδαίο, με το μεγαλύτερο μέρος αυτού να περιλαμβάνει χαλάρωμα λόγω του κυριακάτικου αγώνα.


News 24/7

24MEDIA NETWORK