Συλλήψεις για στημένο με εμπλεκόμενη την Μπαρτσελόνα!

Η δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα είχε συντρίψει τη Δευτέρα (3/4) την Ελντένσε με 12-0. Ο αγώνας επισκιάστηκε με τις κατηγορίες παίκτη της Ελντένσε πως το παιχνίδι είχε στηθεί, με τον προπονητή της τελικά να συλλαμβάνεται από την ισπανική αστυνομία!

Συλλήψεις για στημένο με εμπλεκόμενη την Μπαρτσελόνα!

Η Ελντένσε φάνηκε να αντέχει μόλις για 8 λεπτά απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την τρίτη κατηγορία πρωταθλήματος, χάνοντας τελικά με 12-0. Ένα σκορ που δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα που θα υποβιβαστεί στην τέταρτη κατηγορία καθώς βρίσκεται τελευταία.

Μετά το ματς, ο παίκτης της Ελντένσε, Τσεΐκ Σαάντ, κατηγόρησε τέσσερις συμπαίκτες του δωροδοκήθηκαν για να μην χάσουν το παιχνίδι. Και σήμερα (4/4), η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη του Φίλιππο Ντι Πιέρο, τον Ιταλό τεχνικό της ομάδας, ως συνεργό του κυκλώματος που είχε στηθεί για να χάσει η ομάδα. Η σύλληψη ήρθε και μετά την κατηγορία του πρόεδρο της ομάδας, Νταβίντ Αγκιλάρ, πως το γκρουπ των Ιταλών επιχειρηματιών που εμπλέκονται στο κλαμπ βρίσκεται πίσω από την έλευση του Ντι Πιέρο.

Λέτε να γίνουμε μάρτυρες ενός άλλου ποδοσφαιρικού κυκλώματος στημένων αγώνων;

News 24/7

24MEDIA NETWORK