Συλλυπητήρια από Ερασιτέχνη προς την οικογένεια Αλαφούζου

Τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Αριστείδη Αλαφούζου, μετέφεραν προς την οικογένεια Αλαφούζου μέσω ανακοίνωσής τους τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Συλλυπητήρια από Ερασιτέχνη προς την οικογένεια Αλαφούζου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Αλαφούζου και προσωπικά στον κ. Γιάννη Αλαφούζο για την απώλεια του πατέρα του, Αριστείδη.

Η ελληνική κοινωνία έχει μεγάλη ανάγκη από ανθρώπους με δημιουργικότητα και πρωτοπόρο πνεύμα, οι οποίοι ταυτόχρονα να διέπονται από σπάνιες αρχές. Συνεπώς, όταν εκείνοι φεύγουν από τη ζωή, το κενό είναι δυσαναπλήρωτο. Όλα τα προαναφερθέντα ισχύουν απολύτως για τη ζωή και το έργο του Αριστείδη Αλαφούζου.

Η μνήμη του θα είναι αιώνια, όχι μόνο για τη διορατικότητα και τους δρόμους που άνοιξε στο επιχειρείν, αλλά και για την αθόρυβη -πλην πάρα πολύ ουσιαστική- προσφορά του προς το συνάνθρωπο. Είναι χαρακτηριστικές οι δωρεές του για ανέγερση νοσοκομείου στη γενέτειρά του Σαντορίνη, καθώς και στη δημιουργία εξωτερικής ογκολογικής κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Σωτηρία".

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο., όπως και το σύνολο των φιλάθλων μας, μετέχει στο βαρύ πένθος του κ. Γιάννη Αλαφούζου. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαστε όλοι δίπλα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα σκεπάσει τον σπουδαίο Αριστείδη Αλαφούζο".

24MEDIA NETWORK