Συμφωνία Χουλτ - Μολέδο με ομάδα της Big 4!!

Ο Τσάρλυ αποκαλύπτει την συμφωνία των εκπροσώπων των Χουλτ και Μολέδο με άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα που καίγεται για ενίσχυση ενώ γράφει για τον μεγάλο φόβο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, που δεν είναι άλλος από το να τους χάσει δίχως να πάρει... ευρώ, σε συνδυασμό με το ένα εκατομμύριο που... λείπει από το Ταμείο της ΠΑΕ, παρά την "είσπραξη" λόγω... Βλαχοδήμου.

Συμφωνία Χουλτ - Μολέδο με ομάδα της Big 4!!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στο ντέρμπι, ο κόσμος του και όλοι όσοι βρίσκονται στον σύλλογο πήραν μία προσωρινή ανάταση, αλλά τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να είναι μεγάλα.

Το Σάββατο το βράδυ, συνάντησα ένα από τα διοικητικά στελέχη που τρέχουν αυτή την εποχή τον Παναθηναϊκό. Πάνω στη συζήτηση, μου ανέφερε, πως δεν μπορεί να χαρεί την νίκη στο ντέρμπι και πως το βράδυ δεν μπορεί να κοιμηθεί. Για να βγει ο Νοέμβριος λείπει από τα ταμεία αυτή την στιγμή ένα εκατομμύριο ευρώ.

Το νούμερο δεν φαντάζει μεγάλο, αλλά αφορά υποχρεώσεις που πρέπει οπωσδήποτε να τηρηθούν για να μην έχει προβλήματα ο Παναθηναϊκός και παρά την εισροή χρημάτων από την πώληση Βλαχοδήμου, λείπει τη δεδομένη στιγμή.

ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ

Μαθαίνω, όμως, πως υπάρχει μία άλλη μεγάλη ανησυχία που αποτελεί και εφιάλτη για τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι σύμφωνος να γίνουν πωλήσεις, δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, θα ήθελε όμως να παραμείνουν μέχρι τέλους της σεζόν για να είναι ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνες, Χουλτ και αν είναι δυνατόν ο Μολέδο.

Ο φόβος, όμως, που υπάρχει σήμερα και θα πρέπει να προσέξουν οι άνθρωποι που τρέχουν τον Παναθηναϊκό μην κάνουν το λάθος και τους δώσουν το δικαίωμα να κάνουν προσφυγή είναι να πάνε οι Μολέδο, Χουλτ σε ανταγωνιστική ομάδα, δίχως να κερδίσει ούτε ένα ευρώ ο Παναθηναϊκός.

ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ

Υπάρχει η πληροφόρηση πως τους εκπροσώπους των Μολέδο, Χουλτ τους έχει πλησιάσει ελληνική ομάδα που "καίγεται" για να ενισχυθεί και έχει ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τους Μολέδο, Χουλτ και σε προσωπικό επίπεδο.

Υπάρχει συμφωνία που θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που τους δώσει ξανά το δικαίωμα ο Παναθηναϊκός να κάνουν προσφυγή και πάρουν την "ελευθερία" τους. Καταλαβαίνετε πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού αυτές τις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει να τις κοιτάξει προσεχτικά, καθώς στην αγορά αυτή την εποχή δεν μπορεί να βρει εύκολα ελληνική ομάδα καλύτερο στόπερ από τον Μολέδο και καλύτερο αριστερό μπακ από τον Χουλτ.

Το έγκλημα θα είναι διπλό, καθώς και θα ενισχυθεί πολύ σημαντικά ανταγωνιστής, αλλά και ο Παναθηναϊκός θα χάσει δύο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές, δίχως να πάρει ούτε ένα ευρώ. Ο Μολέδο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και αν δεν βρεθεί άκρη λογικά θα χαθεί.

Όμως φάνηκε και στο ντέρμπι πως για να κρατηθεί σε αξιοπρεπή επίπεδα ο Παναθηναϊκός, έστω τη φετινή χρονιά και να είναι ανταγωνιστικός, τον έχει πολύ μεγάλη ανάγκη. Παρατηρούμε πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί στόπερ που θα λύσει το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, ο Παναθηναϊκός τον βρήκε και τώρα κινδυνεύει να τον χαρίσει, σε ανταγωνιστικό σύλλογο.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑ Ο ΧΟΥΛΤ

Ειδικά για τον Χουλτ το έγκλημα θα είναι μεγάλο, καθώς πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό μπακ, με πολλά ανεβάσματα δημιουργικές αρετές που στα 27 του χρόνια έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον Παναθηναϊκό.

Ο Χουλτ αποτελεί περιουσιακό στοιχείο στον Παναθηναϊκό και είναι από τους λίγους παίκτες που έχουν απομείνει που αν δεν βρεθεί άκρη, στην δύσκολη μπορεί να φέρουν χρήμα.Αν για την περίπτωση του Μολέδο, μπορεί να σταθεί και η σκέψη ότι πως το καλοκαίρι, έτσι κι αλλιώς, θα χαθεί -που στην πράξη είναι λανθασμένη ως άποψη, καθώς μέσα από μία καλή αγωνιστική εικόνα είναι πιο εύκολο να βρεθεί και λύση στο διοικητικό αδιέξοδο- ο Σουηδός μπακ μπορεί στην περίπτωση που τα νούμερα δεν βγαίνουν με τίποτα να φέρει και ζεστό χρήμα στον Παναθηναϊκό.

Αν του δώσουν το δικαίωμα να φύγει ελεύθερος σε άλλη ελληνική ομάδα, θα είναι ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στην προσπάθεια σωτηρίας του Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK