Συμφωνία και ανακοίνωση για Κοκότοβιτς

Υπό την καθοδήγηση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα πορευτεί τουλάχιστον ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Ατρόμητος. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε επισήμως την πρόσληψη του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Συμφωνία και ανακοίνωση για Κοκότοβιτς
Ο 55χρονος προπονητής, ο οποίος γνωρίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/12)με τους παίκτες (κάποιους εξ αυτών γνώριζε ήδη από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα), προμηθεύτηκε οπτικό υλικό με τα παιχνίδια του Ατρόμητου, καθώς και τα αποτελέσματα εργομετρικών εξετάσεων, τα οποία και θα αξιολογήσει κατά την παραμονή του στο Βελιγράδι (αναχωρεί για τις γιορτές).

Η επιστροφή του Κοκότοβιτς στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή και από το Σάββατο, όταν και ξαναρχίζουν οι προπονήσεις, θα πιάσει δουλειά στο γήπεδο. Ο νέος τεχνικός ενημερώθηκε επίσης για τις πρώτες επαφές που έχουν γίνει στο μεταγραφικό πεδίο. Εφόσον ο ίδιος αντιληφθεί μέσω των dvds πως απαιτείται ενίσχυση του ρόστερ σε θέσεις που δεν έχουν προβλεφθεί, θα κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση το Σάββατο.

Αποχαιρετιστήρια-ευχαριστήρια δήλωση του απερχόμενου Βασίλη Βούζα δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου. " Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σπανού και τη διοίκηση του Ατρόμητου που μου έδωσε στη δυνατότητα να καθοδηγήσω μια ομάδα με υψηλούς στόχους καθώς επίσης και τους ποδοσφαιριστές της που μέσω αυτών απέδειξα εμπράκτως τις ικανότητες μου. Επίσης ευχαριστώ τους FENTAGIN και τους αγνό φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου για την συμπαράστασή του. Εύχομαι η ομάδα να επανέλθει σύντομα στη Σούπερ Λίγκα και η πορεία της να είναι γεμάτη επιτυχία. Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά".



News 24/7

24MEDIA NETWORK