Συμφωνία με δύο πρώην παίκτες

Σε συμφωνία με δύο πρώη ποδοσφαιριστές ήρθε η διοίκηση του Κερατσινίου. Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της ομάδας συμφώνησαν με τους Πετρόπουλο και Σκαλίδη να αποσύρους τις προσφυγές τους έναντι μικρού ποσού σε σχέση με αυτό που τους οφείλεται.

Συμφωνία με δύο πρώην παίκτες

Σε συμφωνία με δύο πρώη ποδοσφαιριστές ήρθε η διοίκηση του Κερατσινίου. Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της ομάδας συμφώνησαν με τους Πετρόπουλο και Σκαλίδη να αποσύρους τις προσφυγές τους έναντι μικρού ποσού σε σχέση με αυτό που τους οφείλεται. Αυτό ανάγκασε τον διευθύνοντα σύμβουλο του Κερατσινίου, Μηνά Χατζηαντωνίου να εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την «υποχώρηση» αυτών των παικτών προκειμένου να βοηθήσουν την πρώην ομάδα τους.

« Η κίνηση αυτή των δύο παιδιών μάς συγκινεί και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας. Οπως συνέβαλαν πέρυσι αγωνιστικά στη σωτηρία μας, έτσι και φέτος συμβάλλουν με τον τρόπο τους. Συζητάμε και με τα άλλα παιδιά, ώστε τουλάχιστον να σωθούμε από διοικητικής πλευράς », τόνισε ο κ. Χατζηαντωνίου, ο οποίος προσπαθεί με τις κινήσεις του να επιτρέψει την ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της σαιζόν, γιατί όπως όλα δείχνουν αν το Κερατσίνι δεν βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα, πολύ δύσκολα θα πετύχει την παραμονή του στην κατηγορία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK