"Συμφωνία Ολυμπιακού - Εμενίκε"!

Βροχή δημοσιευμάτων από την Τουρκία κάνει λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Εμάνουελ Εμενίκε. "Την Δευτέρα για ιατρικά και ανακοινώσεις", αναφέρουν χαρακτηριστικά. Τελειώνουμε άμεσα με τον φορ λένε από τους ερυθρόλευκους (VIDEO).

Fenerbahce Emmanuel Emenike, centre, shoots to score against Feyenoord, during the Europa League group A soccer match between Fenerbahce and Feyenoord, in Istanbul, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo)
Fenerbahce Emmanuel Emenike, centre, shoots to score against Feyenoord, during the Europa League group A soccer match between Fenerbahce and Feyenoord, in Istanbul, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo) AP

Μία πληροφόρηση που έκανε τον γύρο ιστοσελίδων από την Τουρκία και όχι μόνο κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής, αναφέροντας πως ο Νιγηριανός επιθετικός είναι πλέον παίκτη του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο παίκτης είπε το "ναι" και μάλιστα αναμένεται στην Αθήνα την Δευτέρα για να περάσει εξετάσεις και να υπογράψει, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται αν έχει επέλθει συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε και με ποια φόρμουλα.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνουν τις φήμες, αλλά δεν... διαψεύδουν κιόλας! Το βράδυ της Κυριακής πηγές από την πλευρά των ερυθρολεύκων τόνισαν πως ο Εμενίκε αποτελεί προτεραιότητα για τη θέση του επιθετικού και πως μάλιστα θέλουν να ξεκαθαρίσει άμεσα η περίπτωση του, αφού η ομάδα πετάει για το Βέλγιο την ερχόμενη Τρίτη.

Έτσι, είναι πιθανό, αν ισχύουν τα όσα λένε οι γείτονες, όντως ο παίκτης να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες και να προλάβει μάλιστα την πτήση για το Βέλγιο και το... βασικό μοντάριστα της ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Νιγηριανός επιθετικός αμειβόταν περίπου με 2.500.000€ το χρόνο στην Τουρκία, οπότε οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κερδίσουν την κούρσα της υπογραφής του παίκτη.

AP Photo

News 24/7

24MEDIA NETWORK