Συμφώνησε με Χλωρό η Δόξα Δράμας

Μία ακόμη μεταγραφή για τη Δόξα Δράμας είναι γεγονός, καθώς ο έμπειρος επιθετικός Γιάννης Χλωρός συμφώνησε με τη διοίκηση των "μαυραετών" και την Παρασκευή (24/7) αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του και να παρουσιαστεί, όπως ανακοίνωσε η δραμινή ομάδα.

Συμφώνησε με Χλωρό η Δόξα Δράμας

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Αθηναϊκό, Τρίκαλα και το 2000 πήρε μεταγραφή στο Αιγάλεω όπου έμεινε για πεντέμισι χρόνια και διακρίθηκε ιδιαίτερα. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην ΑΕΛ για μία διετία, έπειτα στον Ηρακλή για άλλο τόσο, ενώ πέρυσι πραγματοποίησε 23 συμμετοχές με τη φανέλα του Θρασύβουλου για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Ο Γιάννης Χλωρός έχει αγωνιστεί σε 205 αγώνες στην Α’ Εθνική, σημειώνοντας 26 τέρματα, ενώ στη Β’ Εθνική έχει 55 συμμετοχές με τις φανέλες του ΑΟΤ και του Αιγάλεω, πετυχαίνοντας 10 γκολ. Παράλληλα, ο δεξιοπόδαρος επιθετικός έχει παίξει σε 41 παιχνίδια Κυπέλλου (8 γκολ) και 12 ευρωπαϊκά αγώνες (6 γκολ). Το, κατά τα φαινόμενα, νέο απόκτημα της Δόξας Δράμας, έχει πραγματοποιήσει συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 313 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 50 τέρματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK