Συμφώνησε με Κουλιμπάλι ο ΠΑΟΚ

Η, αθόρυβη αλλά αποτελεσματική, μεταγραφική αναζήτηση των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ φέρνει στην Τούμπα τον Σουμάιλα Κουλιμπάλι.

Συμφώνησε με Κουλιμπάλι ο ΠΑΟΚ
Ο 31χρονος (15/04/78) μέσος από το Μάλι, με μακρά θητεία στη Γερμανία, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του "Δικεφάλου" και αναμένεται πλέον η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί με υπογραφές η απόκτησή του.

Το ταξίδι του Κουλιμπάλι στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (23/12), όπως επιβεβαίωσε στο contra.gr και στο συνεργάτη του στη Γερμανία, Γιώργο Βαβρίτσα ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας. " Ναι, έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη και θα ρυθμίσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες αύριο (Τρίτη) ".

Ο Κουλιμπαλί είναι διεθνής με την εθνική της πατρίδας του, ενώ κατά την παρουσία του στο γερμανικό πρωτάθλημα (πρώτη και δεύτερη κατηγορία) ήταν βασικότατο στέλεχος της Φράιμπουργκ (2000-07) παίζοντας σε 210 παιχνίδια και σημειώνοντας 38 γκολ.

Στην Γκλάντμπαχ μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2007και στην περσινή περίοδο (2007-08)μέτρησε 26 συμμετοχές (11 ως βασικός) και 3 γκολ. Εφέτος είχε μόνο4 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή, ενώ μετά την έλευση του νέου τεχνικού Χανς Μάγερ, ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται και έλυσε το συμβόλαιο του, το οποίο έληγε κανονικά το 2010.

Ο Κουλιμπάλι διακρίνεται για το πολύ δυνατό σουτ που διαθέτει και δεν διστάζει να δοκιμάζει το αριστερό πόδι του από μεγάλες αποστάσεις.



News 24/7

24MEDIA NETWORK