Συμφώνησε με Ματέους

Συμφώνησε με Ματέους

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος

Οριστική είναι η συμφωνία του Λόταρ Ματεόυς με τον ΠΑΟΚ. Ο Γερμανός προπονητής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου του Βορρά από τις 3-10-2005 όταν δηλαδή θα τελειώσουν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική Ουγγαρίας.

Ο Ματέους θα έρθει στην Θεσσαλονίκη στις 25/09 και μάλιστα θα παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Αιγάλεω για την 4η αγωνιστική της Α' Εθνικής. Ο Γερμανός τεχνικός έτσι θα έχει και μία πρώτη ευκαιρία να πάρει μία γεύση από τις αγωνιστικές δυνατότητες της νέας ομάδας του. Μία μέρα αργότερα, δηλαδή τη Δευτέρα, θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του τύπου.

Από εκεί και πέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να βρουν τι φταίει για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Ο Γιώργος Κωστίκος, ο οποίος θα ασκεί καθήκοντα προπονητή μέχρι την έλευση Ματέους, πιστεύει ότι στον αγώνα με το Αιγάλεω μπορεί να γίνει μία νέα αρχή και να έρθει η πρώτη νίκη για το Δικέφαλο.

*** Στο κυριακάτικο ματς θα επανέλθει ο Καρυπίδης ενώ καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε να προλάβει και ο Μίετσελ.


News 24/7

24MEDIA NETWORK