Συμπαίκτες που μίσησαν ο ένας τον άλλο σαν να μην υπάρχει αύριο!

Με αφορμή την κόντρα του Νεϊμάρ με τον Καβάνι -που φαίνεται να έχει κοπάσει τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες- το Contra.gr σας θυμίζει τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις διάσημων συμπαικτών που όχι απλά δεν έλεγαν καλημέρα, αλλά μίσησαν ο ένας τον άλλο με πάθος και δεν το έκρυψαν ποτέ.

Συμπαίκτες που μίσησαν ο ένας τον άλλο σαν να μην υπάρχει αύριο!

Ο Καβάνι, ο Νεϊμάρ και ένα πέναλτι στάθηκαν η αφορμή για να διαβάσετε τις παρακάτω παραγράφους. Το Contra.gr με αφορμή τη... βεντέτα μεταξύ αστέρων που ξέσπασε στις τάξεις της Παρί σας θυμίζει τις σπουδαιότερες κόντρες στο ποδόσφαιρο μεταξύ συμπαικτών.

ΖΛΑΤΑΝ - ΦΑΝ ΝΤΕΡ ΦΑΑΡΤ

Συμπαίκτες στον Άγιαξ, Ζλάταν και Φαν Ντερ Φααρτ δεν είχαν δείξει ποτέ σημάδια... μίσους ο ένας προς τον άλλο όσο μοιράζονταν τα αποδυτήρια του Αίαντα στις αρχές του 2000. Το πλήγμα μεταξύ των δύο ήρθε όταν συναντήθηκε η Ολλανδία με τη Σουηδία. Ο Φαν Ντερ Φααρτ μετά το ματς κατηγόρησε τον Ιμπραχίμοβιτς ότι τον τραυμάτισε επίτηδες. Ο Σουηδός φορ δεν το άφησε ασχολίαστο το κατηγορώ του συμπαίκτη του και με δηλώσεις τον προειδοποίησε ότι στην προπόνηση θα του σπάσει και τα δύο πόδια!

ΚΟΟΥΛ - ΣΕΡΙΓΧΑΜ

Σπουδαίο δίδυμο στη Μάντσεστερ και στην Αγγλία ο Άντι Κόουλ με τον Τέντι Σέριγχαμ. Όσο όμορφα βρίσκονταν μεταξύ τους μέσα στο γήπεδο, αλλά τόσο απαίσια μισούσαν ο ένας τον άλλο! Για 15 ολόκληρα χρόνια οι δύο άνδρες δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα και προφανώς ούτε τώρα έχει συμβεί εν έτει 2017. Το... μίσος μεταξύ τους ξεκίνησε σ' ένα ματς της Αγγλίας όταν ο Κόουλ πήρε τη θέση του Σέριγχαμ και πάνω στην αλλαγή ο Τέντι δεν του έδωσε το χέρι. Αργότερα ο Κόουλ είχε πει ότι προτιμούσε να κάτσει και να συζητήσει με τον Ρούντοκ που του έσπασε το πόδι σε δυο μέρη, πάρα με τον Σέριγχαμ.

ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ - ΜΠΛΑΤΣΙΚΟΦΣΚΙ

Πολλοί πίστεψαν ότι ο Λέβα με τον Μπλατσικόφσκι δεν τα βρήκαν ποτέ για πολιτικούς λόγους. Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι ο λόγος για τον οποίο οι δύο Πολωνοί δεν γουστάρονται καθόλου είναι γιατί ο στράικερ της Μπάγερν πήρε την αρχηγία από τον Μπλατσικόφσκι όταν ο δεύτερος ήταν τραυματίας και το περιβραχιόνιο δεν του επιστράφηκε ποτέ.

ΙΚΑΡΝΤΙ - ΛΟΠΕΣ

Μάξι Λόπες και Μάουρο Ικάρντι δεν ήταν απλά φίλοι και συμπαίκτες, αλλά... αδέρφια από μικρή ηλικία. Η ιστορία γνωστή. Ο Ικάρντι "έκλεψε" τη γυναίκα του Λόπες και το μίσος τεράστιο και ατελείωτο μια για πάντα!

ΕΦΕΝΜΠΕΡΚ - ΜΑΤΕΟΥΣ

Λόταρ Ματέους και Στέφαν Έφενμπεργκ μίσησαν ο ένας τον άλλο μπροστά, πίσω, δεξιά και αριστερά από τις κάμερες. Οι δύο άνδρες αλληλοκατηγορήθηκαν με βαρείς χαρακτηρισμούς. Ο Ματέους είχε πει για τον Έφενμπεργκ ότι είναι δειλός και ξερόλας, ενώ ο Έφενμπεργκ έγραψε βιβλίο για τον Ματέους, περιέχοντας εντός ένα κεφάλαιο με τίτλο: Τι ξέρει από ποδόσφαιρο ο Λόταρ Ματέους;.. Μαντέψτε, η σελίδα ήταν κενή.

Photo Credits: AP Photo/Alberto Ramella

News 24/7

24MEDIA NETWORK