Συμπαίκτες του λένε ότι ο Φίσερ είναι καλός με τις 'μπάλες' των άλλων

Στην αναμέτρηση της Πρέστον με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ ο Νταρνέλ Φίσερ έβαλε τα χέρια του εκεί που δεν έπρεπε. Δύο φορές. Έσκασε στα γέλια. Ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, Τομ Μπαρκούιζεν, θέλησε να τον δικαιολογήσει λέγοντας πως "είναι καλός με τις μπάλες"...

Συμπαίκτες του λένε ότι ο Φίσερ είναι καλός με τις 'μπάλες' των άλλων

Το Σάββατο (21/11), η Πρέστον υποδέχθηκε στο Deepdale την Σέφιλντ Γουένσντεϊ για την 12η αγωνιστική της Championship. Η φιλοξενούμενη ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ποινή 6 βαθμών, έτσι παρά το γεγονός πως έχει κερδίσει 12 βαθμούς στο γήπεδο, στον βαθμολογικό πίνακα αναγράφονται οι 6, γεγονός που την φέρνει στην 23η θέση και εντός ζώνης υποβιβασμού. Αν και ακόμη είναι νωρίς, μοιάζει πως μπορεί να σώσει την κατηγορία, ακόμη κι αν ξεκίνησε με σημαντικό χάντικαπ την προσπάθεια της.

Από την έδρα της Πρέστον πάντως, οι 'κουκουβάγιες' έφυγαν με άδεια χέρια. Η αποβολή του Γουίντας μόλις στο 17' τους στοίχισε το αριθμητικό μειονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο, εξέλιξη που οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο 48', όταν ο Μπαρκούιζεν σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης για το τελικό 1-0. Δεδομένα ωστόσο, κανείς δεν θα μνημονεύει κάτι από τα παραπάνω καθώς άλλη ήταν η στιγμή του αγώνα που προκάλεσε σάλο στο Νησί. Και γι' αυτό φρόντισε ο αμυντικός της Πρέστον, Νταρνέλ Φίσερ. Τα δικά του χέρια ήταν γεμάτα και όχι από τους τρεις βαθμούς της νίκης...

Ο 26χρονος θέλησε να υποδυθεί τον Βίνι Τζόουνς, στην περίφημη σκηνή με τον Πολ Γκασκόιν σε αναμέτρηση της Γουίμπλετον με τη Νιούκαστλ, το μακρινό 1988. Μια φάση που αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό και πέρασε στην ιστορία. Μια ανάλογη περίπτωση είναι και αυτή με τους Μίτσελ - Βαλντεράμα και 'θύμα' τον Κολομβιανό με την πλούσια αφάνα.

Συμπαίκτες του λένε ότι ο Φίσερ είναι καλός με τις 'μπάλες' των άλλων

Σε ένα κερδισμένο κόρνερ για την Σέφιλντ Γουένστνεϊ, ο φορ Πάτερσον δέχθηκε το... στενό μαρκάρισμα του Φίσερ. Που θεώρησε ότι μπορεί να περιορίσει τον Σκωτσέζο επιθετικό τσεκάροντας δύο φορές αν τα γεννητικά του όργανα είναι στη θέση τους! Πρώτα με το αριστερό χέρι και μετά με το δεξί, για να του... πάρει τα μέτρα. Τι ακριβώς έψαχνε να βρει ο Φίσερ, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Η αμηχανία του Πάτερσον ολοφάνερη, καθώς σαστίζει και γυρίζει να δει αν κάποιος παρατήρησε τι συνέβη... Με τον αμυντικό της Πρέστον να σκάει στα γέλια αμέσως μετά.

"Δεν το είδα αλλά είμαι σίγουρος πως με όλο τον κόσμο να είναι στα social media, θα έχει σοβαρό πρόβλημα αν το έκανε", δήλωσε ο τεχνικός των 'κουκουβάγιων', Τόνι Πούλις.

Όταν ο σκόρερ της αναμέτρησης, Τομ Μπαρκούιζεν, ρωτήθηκε για το γεγονός θέλησε να τρολάρει τον συμπαίκτη του: "Ο Νταρνέλ είναι καλός με τις μπάλες", τόνισε χαρακτηριστικά...

Στα social media οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Απο τρολάρισμα, μέχρι δριμεία κριτική είχε το μενού για την ενέργεια του Φίσερ, που δεδομένα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο ποινής αρκετών αγωνιστικών. Πρόσφατα ο Άγγλος σταρ του ράγκμπι, Τζο Μάρλερ, δέχθηκε ποινή 10 εβδομάδων γιατί έπιασε τα γεννητικά όργανα του Άλουν Γουόν Τζόουνς στη διάρκεια του Six Nations.

Ο Νταρνέλ Φίσερ ήταν... περίεργος και τώρα καλά ξεμπερδέματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK