Συμπτώσεις επί συμπτώσεων...

Η διαιτησία του κ.Σπυρόπουλου βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας από το βράδυ της Τετάρτης και ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή εξέφρασε την πίκρα και την απογοήτευση του για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα ο κ.Πανταζής ανέφερε πως κατόπιν συννενόησης με τον δικηγόρο του και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, θα αποφασίσουν για τις μελλοντικές τους κινήσεις.Μπέος: "Ολες οι χούντες πέφτουν..."

Συμπτώσεις επί συμπτώσεων...
Η διαιτησία του κ. Σπυρόπουλου βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά το πέρας του χτεσινού αγώνα. Ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Λευτέρης Πανταζής, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΑ Σπορ "Φουλ επίθεση" και τους κ. Ασημακόπουλο και Βέργη για τις αποφάσεις του διαιτητή από την Φθιώτιδα, εκφράζοντας την πίκρα και την απογοήτευση του για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα ο κ. Πανταζής ανέφερε πως κατόπιν συννενόησης με τον δικηγόρο του και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ θα αποφασίσουν για τις μελλοντικές τους κινήσεις.

«Μπορώ να δεχθώ, ότι ένας άνθρωπος κάνει λάθη. Oμως όταν γίνονται συνεχόμενα και πολλά λάθη, τότε τι μπορείς να υποθέσεις. Ευτυχώς το χθεσινό παιχνίδι το είδε όλη η Ελλάδα και όλοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Το τελευταίο καιρό γίνονται πολλά λάθη, ευτράπελα».


«Είναι κρίμα να γίνονται αυτά τα πράγματα. Τα παιδιά προσπαθούν, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και ιδρώνουν την φανέλα. Είναι αμαρτία από το θεό, να μην τα αφήνουν, να παίξουν ποδόσφαιρο. Απλά μίλησα με τον κύριο Δέδε και του είπα να ηρεμήσουν και να παίξουν μπάλα. Hταν τεντωμένα τα νεύρα».


«Αν δεν γινόντουσαν όλα αυτά, θα πήγαινε περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και θα βλέπαμε καλό ποδόσφαιρο. Οι μεγάλοι ευνοούνται από τους διαιτητές, αλλά όχι και σε αυτό το βαθμό. Χθες το βραδύ έχασε η Μάντσεστερ η Μίλαν. Γιατί να μην μπορεί να γίνει και αυτό εδώ. Είναι καλό να γίνουν προσπάθειες, ώστε να ανέβει λίγο και το ποδόσφαιρο».


«Δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου και θα γίνει και διοικητικό συμβούλιο. Και θα δούμε τι θα πράξουμε. Πρέπει να αρχίσει κάποιος επιτέλους να αντιδράει. Oχι μόνο για μια εβδομάδα, αλλά για περισσότερο καιρό, μέχρι να αλλάξει λίγο η κατάσταση».




News 24/7

24MEDIA NETWORK