"Συμβολαιάρα" με ηγεμονικό salary προσφέρει η Αλ Ιτιχάντ στον πρώην προπονητή του Μπενζεμά

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο χαιρέτησε και η Αλ Ιτιχάντ ετοιμάζεται να πάρει στην Σαουδική Αραβία προπονητή που έχει δουλέψει με τον Καρίμ Μπενζεμά και φέρεται να του δίνει και μυθικό συμβόλαιο.

Saudi soccer team Al Ittihad player Karim Benzema greets Saudi fans during his presentation ceremony at King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah, Saudi Arabia, Thursday, June 8, 2023. Benzema, who left Real Madrid after 14 years and 648 games, is set to play against his former Madrid teammate Cristiano Ronaldo, who joined Al-Nassr in January. (AP Photo)
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ AP PHOTO

Ο Καρίμ Μπενζεμά η μεγάλη μεταγραφή της Αλ Ιτιχάντ δεν τα βρήκε ποτέ με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Έτσι, σε βάθος χρόνου αποδείχθηκε πως ο Γαλλοαλγερινός είχε περισσότερη ασφάλεια στο κλαμπ και ο Πορτογάλος τεχνικός απολύθηκε. Μάλιστα, τα Μέσα σημειώνουν πως πριν από το... πασαπόρτι ο Εσπίριτο Σάντο είχε επεισόδιο με τον Καρίμ.

Όλα τα παραπάνω ανήκουν στο παρελθόν. Ο Πορτογάλος θα τραβήξει το δικό του δρόμο και η Αλ Ιτιχάντ ανοίγει το δρόμο για την έλευση ενός νέου προπονητή. Το όνομα του Ζοζέ Μουρίνιο συνεχίζει να παίζει στο ρεπορτάζ, όμως, τη δεδομένη στιγμή το απόλυτο φαβορί είναι ένας τεχνικός που στο παρελθόν έχει δουλέψει με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο λόγος για τον Ζουλέν Λοπετέγκι που έμεινε άνεργος μετά από το "αντίο" στους Γουλβς και σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας έχει στα χέρια μία αστρονομική προσφορά για να κάτσει στο πάγκο των κιτρινόμαυρων. Συγκεκριμένα, ο Νικολό Σίρα σημειώσει ότι οι Σαουδάραβες έριξαν στο τραπέζι για τον Ισπανό 10.000.000 ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο έως το 2026.

Ένας άλλος ρεπόρτερ και συγκεκριμένα ο Ρούντι Γκαλέτι τονίζει στο δικό του ρεπορτάζ ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στα χρήματα κι αυτό που μένει να σφραγιστεί είναι η διάρκεια του συμβολαίου. Από την άλλη υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Λοπετέγκι να μην ψήνεται για τη δουλειά διότι θέλει να εργαστεί κάπου από την αρχή μιας σεζόν και όχι στα μέσα αυτής.

Διαβάστε περισσότερα

Άνσου Φάτι, η "ανάσταση" μέσω Ντε Τζέρμπι κάνει την Μπαρτσελόνα να τρίβει τα χέρια της

Ρεάλ: Χάλαντ, Εμπαπέ η ρήτρα μυστήριο και στο βάθος Μπέλιγχαμ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Λούνιν έμεινε μόνος για να πάρει την ευκαιρία της ζωής του αλλά η σύντροφός του έβαλε "φωτιά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK