Συνάντηση Κουρέπη-Ορφανού

Συνάντηση Κουρέπη-Ορφανού
Τον Υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό, επισκέφθηκαν την Τετάρτη ο Πρόεδρος και ο Γενικός Αρχηγός της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αχιλλέας Κουρέπης και Κώστας Σταματιάδης. Θέμα συζήτησης ήταν η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για τα τμήματα που διαθέτει ο Σύλλογος, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά τη συνάντηση, έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις:

Γ.ΟΡΦΑΝΟΣ: Με χαρά δέχτηκα τους εκπροσώπους της νέας διοίκησης της ΑΕΚ, τον πρόεδρό της κ. Κουρέπη και τον κ. Σταματιάδη. Στη συνάντηση γνωριμίας μας, άκουσα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα σχέδιά τους για την ανάπτυξη της νέας Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που στοχεύουν στο να καταστεί το δυνατόν συντομότερα, ανεξάρτητη οικονομικά, όσον αφορά τη λειτουργία της, με σαφείς επιδιώξεις να καλύψει ένα μεγάλο πεδίο της αθλητικής δράσης.

"Δεν θέλω να πω κάτι για το γηπεδικό. Κανονικά ο Ερασιτέχνης έπρεπε να έχει μία άποψη. Από τη στιγμή που υπάρχουν πολλές, δεν θέλω να πω κάτι".

Αχιλλέας Κουρέπης

Εμείς, από την δική μας πλευρά, παρακολουθούμε με ικανοποίηση τη νέα γενιά παραγόντων, που εισέρχεται στο χώρο του αθλητισμού και η οποία, στη συγκεκριμένη περίπτωση, πέρα από την αγάπη της για την ΑΕΚ, έχει και την τεχνοκρατική προσέγγιση, ότι όλα τα θέματα δεν λύνονται από το Κράτος, αλλά και με ενέργειες, που θα αποφέρουν χρήματα, τα οποία θα έχουν κατεύθυνση τον Αθλητισμό.

Σε αυτές τις σκέψεις και τις δράσεις, είμαστε ιδιαίτερα θετικοί και νομίζω ότι η νέα αυτή διοίκηση της Α.Ε.Κ. ξεκινά πολύ θετικά τη θητεία της.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Συζητήσατε για το γηπεδικό της Α.Ε.Κ.;

Γ. ΟΡΦΑΝΟΣ: Κάναμε μια αναφορά, αλλά δεν συζητήσαμε περισσότερο, γιατί είναι ένα θέμα, με το οποίο ασχολείται αυτή τη στιγμή, η ΠΑΕ ΑΕΚ. Εμείς μιλήσαμε για όλες τις δράσεις και τις υποδομές, που αφορούν την ερασιτεχνική, εκτός του ποδοσφαίρου.

Α. ΚΟΥΡΕΠΗΣ: Στην εθιμοτυπική συνάντηση, που είχαμε με τον κ. Ορφανό, αναπτύξαμε τον προγραμματισμό της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και κυρίως τον αθλητικό σχεδιασμό, που είναι ένα πολύ μεγάλο πλάνο, σημαντικό για να είναι βιώσιμο το Σωματείο. Να δημιουργήσει τέτοιες υποδομές, που και κοινωνικό έργο να αποτελέσει, φέροντας παιδιά στον αθλητισμό και παράλληλα να αποτελέσει πηγή εσόδων για την ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη σημερινή μας κουβέντα με τον Υπουργό γιατί κι εκείνος είναι πάρα πολύ θετικός σε αυτά που είπαμε. Πιστεύω πως κι αυτός θεωρεί πως και ο αθλητισμός σχεδιασμός είναι κάτι πολύ σημαντικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK