"Συνάντηση με μεγάλη μας χαρά την άλλη εβδομάδα"

Με απορία, αλλά και χαμηλούς-ενωτικούς τόνους, υποδέχθηκαν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό τις δηλώσεις που έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (7/4) ο επικεφαλής της κίνησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Στέφανος Αυγουλέας πως η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου δεν έχει απαντήσει στην επιστολή του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ και στις τηλεφωνικές επικοινωνίες για άμεση συνάντηση.

"Συνάντηση με μεγάλη μας χαρά την άλλη εβδομάδα"

Όπως προέκυπτε από στελέχη του Ερασιτέχνη από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έδειξαν ότι βάζουν την ενότητα του Παναθηναϊκού πάνω από όλα, με τις τοποθετήσεις τους. Παράλληλα τόνιζαν πως υπάρχει πράγματι μια συνεννόηση για συνάντηση εν εξελίξει κι το εάν έχουν περάσει μερικές ώρες χωρίς να οριστικοποιηθεί η μέρα και η ώρα, αυτός δεν είναι λόγος να γίνονται δημόσιες δηλώσεις, που σε κάθε περίπτωση δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις. Διότι όπως τονιζόταν χαρακτηριστικά «…δεν είναι ωραίο να συμβαίνουν αυτά σε μια οικογένεια».

Είναι πάντως ξεκάθαρο πως στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό δεν στέκονται στις δηλώσεις που έγιναν, ούτε ασφαλώς θα τους επηρεάσει σε κάτι. Αντιθέτως όπως τονιζόταν το βράδυ της Παρασκευής (7/4), οι ίδιοι σκοπεύουν με μεγάλη χαρά θα συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα με την ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Συμπλήρωναν δε, πως θέλουν να τους ενημερώσουν πολύ πιο αναλυτικά και για το γήπεδο, γιατί από αυτά που είπε στις δηλώσεις του ο κ. Αυγουλέας, οι διοικούντες τον Α.Ο. διαπίστωσαν ότι έχει λανθασμένη ενημέρωση. Και κατέληγαν υπογραμμίζοντας πως οι συναντήσεις με την Κυβέρνηση και τους εμπλεκόμενους φορείς είναι συνεχείς και ελπίζουν πως σύντομα θα υπάρξει και δημόσια ενημέρωση, ενώ τόνιζαν ως… αυτονόητο το γεγονός ότι ήδη εργάζονται για τα στοιχεία που θέλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK