Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ατρόμητος, νίκησε και τη Βέροια

Ο Ατρόμητος του Γιώργου Κορακάκη νίκησε με 1-0 τη Βέροια στο Περιστέρι και παρέμεινε για τρίτο σερί ματς αήττητος! Σκόρερ για το "αστέρι" ο Μάρτιν Τόνσο με υπέροχη προσπάθεια.

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ατρόμητος, νίκησε και τη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αλλαγή προπονητή φαίνεται πως ήταν ευεργετική για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες στο τρίτο ματς του Γιώργου Κορακάκη στον πάγκο κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ενώ μετρούν 2 νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία. Αποτελέσματα που τους έχουν ανεβάσει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με 4-2-3-1, ενώ η Βέροια, των πολλών προβλημάτων, με το κλασσικό 4-4-2. Ο Ατρόμητος είχε από την αρχή την κατοχή και σταθερά και χωρίς να βιάζεται προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις. Άλλωστε αυτή τη φιλοσοφία έχει περάσει στους παίκτες του και ο Κορακάκης. Τον πρώτο λόγο έχει η άμυνα.

Στο 26' ήρθε το γκολ που έκρινε τελικά την αναμέτρηση. Ο Τόνσο συνεργάστηκε άψογα με τον Παπαδόπουλο, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ, από διαγώνια θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη η Βέροια ανέβηκε, απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις, όμως οι ποδοσφαιριστές της ήταν άστοχοι και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ατρόμητος:Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά (82' Κοντοές), Ουμπίδες, Βασιλείου, Στόιτσεφ (60' Μπαγκά), Τόνσο, Δ. Παπαδόπουλος (64' Λε Ταλέκ)

Βέροια:Λόπεζ, Μαλόν, Καλί, Χαροντάκης (61' Βασιλαντωνόπουλος), Ναβαλόφσκι, Μαραγκός, Μπαλάφας, Άρτσε, Σισίνιο (89' Αντόνις), Μεληκιώτης (70' Βίτι), Καπετάνος

News 24/7

24MEDIA NETWORK