Συνεχίζει να ανησυχεί ο Κωφίδης

Από τη στιγμή που το διοικητικό αδιέξοδο στον Ηρακλή παραμένει, είναι λογικό ο Σάββας Κωφίδης να μην εφησυχάζει.

Συνεχίζει να ανησυχεί ο Κωφίδης
Από τη στιγμή που το διοικητικό αδιέξοδο στον Ηρακλή παραμένει, είναι λογικό ο Σάββας Κωφίδης να μην εφησυχάζει. Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, ο τεχνικός του Γηραιού έδειξε ιδιαίτερα ανήσυχος γνωρίζοντας πως τα προβλήματα υφίστανται ακόμη.Έδειξε πάντως να μην ενδιαφέρεται για το ποιος θα είναι το... αυριανό αφεντικό των "κυανόλευκων",αρκεί να προσφέρει.

" Το πρόβλημα παραμένει το ίδιο και όπως φαίνεται δεν υπάρχει λύση. Με το να πληρωθεί άλλωστε ένα μηνιάτικο δεν αλλάζει και τίποτα. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα, αρκεί αυτοί που θα αναλάβουν να ενδιαφέρονται για το σύλλογο ".

Με τον τρόπο του πάντως προσπαθεί να... ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να μείνουνπροσηλωμένοι στα καθήκοντά τους. " Αυτό που τους έχω πει είναι πως πρέπει να κοιτάνε μόνο τη δουλειά τους ".

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, το οποίο βρίσκει τον Ηρακλή σε αγωνιστική άνοδο. " Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Εχει βέβαια τις ιδιαιτερότητές του. Πρέπει να συμπεριφερθούμε σωστά χωρίς να κοιτάμε τον αντίπαλο και ν' αγωνιστούμε με νοοτροπία νικητή. Ο Ολυμπιακός στηρίζεται πολύ στις ατομικές προσπάθειες των παικτών του. Έχει όμως και αδυναμίες τις οποίες και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε ".

Οικονομικοί "βραχνάδες"

Μπορεί ο "Μπέμπε" Σινιόρι να έχει αποχωρήσει από τον Ηρακλή εδώ και περίπου ένα χρόνο, συνεχίζει όμως να απασχολεί τον Ηρακλή. Όπως ενημέρωσε τη διοίκηση του Γηραιού η FIFA, ο Ιταλός επιθετικός κατέθεσε προσφυγή αξιώνοντας το ποσό των 250.000 ευρώ. Πλέον αναλαμβάνει δράση η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, η οποία μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου υποχρεούται να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για την υπεράσπισή της.

Κατά τ' άλλα, με 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την αθλητική δικαιοσύνη ο Ηρακλής για υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε στην αναμέτρηση με τη Λάρισα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK