Συνεχίζει να προειδοποιεί ο Βλάχος

Συνεχίζει να προειδοποιεί ο Βλάχος
Οι προειδοποιήσεις του Βαγγέλη Βλάχου προς τους παίκτες του (περί εκκαθαρίσεων τον προσεχή Ιανουάριο), είναι βέβαιο πως δεν θα μείνουν στα λόγια. Εφ' εξής κάθε παιχνίδι του ΟΦΗ, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και φιλικό, θα αποτελεί τεστ για όλους εκείνους που ο έμπειρος τεχνικός δεν θεωρεί… άξιους να βρίσκονται στην ομάδα. Αυτό τουλάχιστον επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης.

" Πράγματι έχω πει ότι εννέα παίκτες που είναι στη δύναμη του ΟΦΗ δεν θα έπρεπε να είναι ούτε μέσα στα αποδυτήρια. Όμως έχω πει ότι εγώ είμαι εδώ και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ομάδα. Είμαι εδώ να δουλέψω με όλους τους παίκτες για να είναι σε θέση να φανούν αντάξιοι των μεγάλων απαιτήσεων που έχει ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν είναι η οποιαδήποτε ομάδα. Παίκτες που δεν θα δείξουν να αντιλαμβάνονται το παραπάνω, δεν θα δείξουν την απαιτούμενη βελτίωση τότε δεν θα συνεχίσουν στον ΟΦΗ. Πάνω απ' όλους είναι το συμφέρον της ομάδας μας και πως θα πάει καλύτερα. Όποιος δεν έχει ψυχή και δεν μπορεί να σηκώσει τις ευθύνες που έχει απέναντι στην ομάδα δεν μπορεί να ανήκει σ' αυτήν "

Το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη είναι εκ των δυσκολότερων για τον ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει προσωπική άποψη για τη δυναμική της προσεχής αντιπάλου των Κρητικών και εφιστά την προσοχή των παικτών του, από τους οποίους αναμένει να εμφανιστούν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με την αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στον Απόλλωνα.

" Την Κυριακή στην έδρα μας αντιμετωπίζουμε στο Παγκρήτιο, την καλύτερη επαρχιακή ομάδα. Έχει υποδομή, πολύ καλή οργάνωση, διαθέτει καλούς παίκτες, καλό προπονητή, ενώ σε συζήτηση που είχα με παράγοντες της, μου είπαν ότι μέσα από καλύτερη οργάνωση, θέλουν να πετύχουν κάτι περισσότερο. Όπως έδειξε και στη πρεμιέρα η Ξάνθη είναι έτοιμη. Όμως ο ΟΦΗ δεν μπορεί να μένει άπρακτος. Αυτοί που θα παίξουν την Κυριακή θα πρέπει να σεβαστούν τους εαυτούς τους, την ιστορία της ομάδας μας και να προσπαθήσουν μόνο για τη νίκη. Όποια κι αν είναι κατάσταση θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για να πάρει η ομάδα μας τη νίκη. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη ".

Στα των αγωνιστικών, μολονότι οι Γιόζεφ Νουαφόρ και Στέλιος Σφακιανάκης προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα, δεν βρίσκονται ακόμη στην αγωνιστική κατάσταση που επιθυμεί ο προπονητής τους. Γι' αυτό και θα αποκλειστούν της αποστολής συνεχίζοντας σε εντατικό ρυθμό το πρόγραμμα ένταξής τους στο σύνολο. Εκτός δράσης παραμένουν παράλληλα οι Σταυρακάκης και Μπελβώνης, οι οποίοι είναι τραυματίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK