Συνεχίζει στο πρωτάθλημα ο Πυρσός Γρεβενών

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ ο Πυρσός Γρεβενών γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει τελικά να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Βόρειου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Συνεχίζει στο πρωτάθλημα ο Πυρσός Γρεβενών
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Πυρσός μετά από συνεδρίασή της στις 26-11-2009 ημέρα Πέμπτη αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

Μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες και την απόφασή μας να αποσύρουμε την ομάδα μας από το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας συνέβη μια ανεπανάληπτη αντίδραση του απλού γρεβενιώτη φιλάθλου που αν και κατανόησε πλήρως τους λόγους αποχώρησης εξέφρασε με κάθε τρόπο τη θέλησή του να συνεχίσει ο Πυρσός να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα.

Επίσης ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Δημήτρης Παπαίωάννου ενημέρωσε τα μάλη μας για τα αποτελέσματα των συναντήσεών του στην Αθήνα με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ.Πιλάβιο και τον πρόεδρο της Ε.Ε.Π. Β’-Γ’ Εθνικής κ.Καλογιάννη και τα οποία κρίναμε ότι αίρουν σε μεγάλο βαθμό το ηθικό υπόβαθρο της καταγγελίας μας που εκφράστηκε με την αποχώρησή μας.

Συνεκτιμώντας τα παραπάνω και παρά το γεγονός ότι ο φυσικός ηγέτης του Πυρσού Γρεβενών την τελευταία τριετία Δημήτρης Παπαϊωάννου εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο ως παράγοντας, και επομένως και από τη θέση του Προέδρου της Π.Α.Ε., αποφασίζουμε: 1)Η Π.Α.Ε. Πυρσός Γρεβενών θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά στη Γ’ Εθνική την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και 2)την άμεση επιστροφή του αγωνιστικού τμήματος στην ενεργό δράση ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος εναντίον του Εθνικού Φιλιππιάδας που διεξάγεται την Κυριακή 29-11-2009.

Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Πυρσός Γρεβενών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK