Συνεχίζεται το γαϊτανάκι τεχνικών στην Κάλιαρι

Συνεχίζεται το γαϊτανάκι τεχνικών στην Κάλιαρι
Επιεικώς αστεία είναι η κατάσταση που επικρατεί στον πάγκο της Κάλιαρι, δύο μόλις αγωνιστικές μετά την έναρξη του φετινού Καμπιονάτο. Ο Ντανιέλε Αριγκόνι υπέβαλε την παραίτηση στο δεύτερο φετινό του πέρασμα από τον σύλλογο και έτσι οι Σικελοί θα υποστούν άλλη μία αλλαγή στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

O Αριγκόνι δεν ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός στους φίλους του συλλόγου, αφού είχε αφήσει την ομάδα για να αναλάβει την Τορίνο, η οποία ωστόσο δεν έπαιξε τελικά στο Καμπιονάτο, λόγω χρεών. Εν τούτοις, ο 46χρονος, ο οποίος είχε στην περυσινή σεζόν τα "ηνία" της Κάλιαρι, επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την απόλυση του Ατίλιο Τέσερ, ύστερα από την ήττα της πρεμιέρας από τη Σιένα.

Η διοίκηση της Κάλιαρια έκανε δεκτή την παραίτηση του Αριγκόνι και μετά από λίγες ώρες ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι, που πέρυσι ως τεχνικός της Σαμπενεντετέζε έφερε την ομάδα του στα πλέι οφ για την άνοδο στη Β΄ εθνική. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε σε συνέντευξη Τύπου, που η διοίκηση της Κάλιαρι παραχώρησε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, στο Ασεμίνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK