Συνεχίζουν απτόητοι

Συνεχίζουν απτόητοι

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Μετά τη λήξη του τελεσιγράφου η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συνεχίζει το έργο της. Αυτό άλλωστε τόνισε και στην τηλεοπτική εκπομπή των οργανωμένων φιλάθλων του Άρη, σε σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας.

«Δεν φεύγουμε γιατί αν φύγουμε μπορεί να καταστραφεί ο Άρης», είπε μεταξύ άλλων ο παράγοντας των κίτρινων, ενώ την Παρασκευή προέκυψε και μία έντονη φημολογία για απαγόρευση δηλώσεων στους ποδοσφαιριστές προς συγκεκριμένα έντυπα μέσα. Την πληροφορία αυτή διέψευσε ο Κώστας Νεμπεγλέρας μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε ο Λάμπρος Σκόρδας τους απαγόρευσε να μιλούν σε συγκεκριμένα μέσα.

Δείπνο μετά την προπόνηση

Η προετοιμασία της ομάδας για το πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ κόντρα στη Ρόμα συνεχίζεται, εν μέσω εξωαγωνιστικών προβλημάτων. Όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες σαφώς και επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές όσο και αν οι τελευταίοι προσπαθούν να μείνουν ανεπηρέαστοι. Μετά την προπόνηση της Παρασκευής παίκτες και τεχνική ηγεσία θα δειπνήσουν μαζί, σε μία προσπάθεια να αλλάξει το βαρύ κλίμα που υπάρχει. Στο δείπνο αυτό ίσως δώσουν το παρών και μέλη της διοίκησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK