Η ΑΕΛ ενημέρωσε γιατί δεν πήγε ο Κούγιας στο ΟΑΚΑ

Ο Αλέξης Κούγιας δεν εμφανίστηκε τελικά στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον αγώνα της ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ για να μην... συλληφθεί, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι "βυσσινί"!

SUPERLEAGUE / ÄÓ ÊÁÉ ÅÊÔÁÊÔÇ ÃÅÍÉÊÇ ÓÕÍÅËÅÕÓÇ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÄÓ ÊÁÉ ÅÊÔÁÊÔÇ ÃÅÍÉÊÇ ÓÕÍÅËÅÕÓÇ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δύο ημέρες έχουν περάσει από το σοβαρό επεισόδιο που έλαβε χώρα στη Βουλιαγμένη μεταξύ Δημήτρη Μελισσανίδη και Αλέξη Κούγια και τη μήνυση που υπέβαλε ο δεύτερος για ξυλοδαρμό και εξύβριση εις βάρος του πρώτου και η κόντρα καλά κρατεί.

Το νέο "γήπεδο" στο οποίο μεταφέρθηκε ήταν το Ολυμπιακό Στάδιο, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να μην μεταβαίνει τελικά για να παρακολουθήσει διά ζώσης τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ για να μην συλληφθεί, κατόπιν μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση που υπέβαλε εναντίον του δικηγόρος που ενήργησε για λογαριασμό του Δημήτρη Μελισσανίδη!

" Προκειμένου να μην παρακολουθήσει τον αγώνα με την ΑΕΚ ο κ. Αλέξης Κούγιας, ένας δικηγόρος με πληρεξούσιο, ώστε να μην συλληφθεί ο Μελισσανίδης, έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον κ. Κούγια για λογαριασμό του Μελισσανίδη, ώστε ο κ. Κούγιας, μόλις εμφανιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, να συλληφθεί και να παραμείνει όσο διαρκέσει ο αγώνας στο Αστυνομικό Τμήμα του ΟΑΚΑ για τα διαδικαστικά θέματα, αφού όπως είναι γνωστό, λόγω της ιδιότητας του ως δικηγόρου δεν εφαρμόζεται σε αυτόν η διαδικασία του αυτοφώρου.

Κατόπιν αυτού ο κ. Κούγιας δεν θα παραστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εις βάρος του οποιουδήποτε ψευδομηνυτού ο κ. Κούγιας θα υποβάλλει μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση αμέσως μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, το οποίο λήγει απόψε στις 12 το βράδυ.

Το αυτόφωρο του Μελισσανίδη και των συνεργών του τελείωσε χθες το βράδυ στις 12, γιατί η επίθεση κατά του κ. Κούγια έγινε την Παρασκευή 8/9/2017", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ.

Σύμφωνα με κιτρινόμαυρες πηγές, ο Αλέξης Κούγιας δεν έκανε την εμφάνισή του στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την επίσημη ΑΕΚ να δηλώνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας καθώς κατά την πρωινή σύσκεψη που έγινε (με την παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων) ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ειχε δηλωθεί ως διερμηνέας στο φύλλο αγώνα.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK