Συνελήφθη ξανά ο Γκρίνγουντ, ένας ποδοσφαιριστής που λαμβάνει υπέρογκο ποσό για να κάθεται

Ο Μέισον Γκρίνγουντ συνελήφθη ξανά από τις αγγλικές Αρχές. Σύμφωνα με τα Μέσα στο Νησί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που του έχουν επιβληθεί μετά από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, αλλά και για απειλές θανάτου εις βάρος της πρώην συντρόφου του.

Manchester United's Mason Greenwood during the English Premier League soccer match between Manchester United and Burnley at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Dec. 30, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Συνελήφθη ξανά ο Γκρίνγουντ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Μέισον Γκρίνγουντ συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές της Αγγλίας, καθώς παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που του έχουν επιβληθεί, επικοινωνώντας με την πρώην σύντροφό του.

Θυμίζουμε ότι ο 21χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη τον Ιανουάριο μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της πρώην συντρόφου στο διαδίκτυο, η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό.

Πέρα ωστόσο, από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό, κατηγορήθηκε και για απειλές θανάτου προς την άλλοτε αγαπημένη του, όπως γνωστοποίησε μέσω είχε κάνει γνωστό η αστυνομία της πόλης του Μάντσεστερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκρίνγουντ πληρώνεται κανονικά στη Γιουνάιτεντ παρότι παραμένει ανενεργός, και συνεχίζει δηλαδή να λαμβάνει 350 χιλιάδες ευρώ τον μήνα, μέχρι να ολοκληρωθεί το πόρισμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK