Συνέντευξη του Νάτσο Σκόκο στο Contra.gr: "Νίκη και μόνο νίκη"

Ο Νάτσο Σκόκο στέλνει μήνυμα στους παίκτες της ΑΕΚ μέσω συνέντευξής του στο Contra.gr, για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ. "Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και μόνο τη νίκη", δηλώνει κατηγορηματικά ο "υδραυλικός" και εξηγεί πώς ο ίδιος "πλήγωσε" στο παρελθόν του ερυθρόλευκους.

Συνέντευξη του Νάτσο Σκόκο στο Contra.gr: "Νίκη και μόνο νίκη"

Στην ερώτηση: " Ποιον ποδοσφαιριστή θα θέλατε να ξαναδείτε με τα κιτρινόμαυρα" , το όνομα του Νάτσο Σκόκο θα καταλάμβανε εύκολα και με διαφορά την πρωτιά στη σχετική λίστα των απαντήσεων. Είναι τέτοια η αγάπη του κόσμου για τον "υδραυλικό" που η προσμονή για την επιστροφή του αποτελεί κρυφή ελπίδα για κάθε κιτρινόμαυρη ψυχή.

Ο Νάτσο Σκόκο γνωρίζει πολύ καλά το μέγεθος της δημοφιλίας του στις τάξεις των φίλων της Ένωσης, δεν ξεχνά την αγάπη που έχει πάρει και τρέφει μεγάλη εκτίμηση γι αυτούς. Πρόκειται εν ολίγοις για μια σχέση με αμοιβαία αισθήματα, η οποία για πολλούς δεν τερματίστηκε οριστικά, καθώς αργά ή γρήγορα, οι δρόμοι του μεν και των δε ενδέχεται να ξανασμίξουν.

Ο δαιμόνιος Αργεντινός ξυπνά στον κόσμο τις ΑΕΚ ευχάριστες αναμνήσεις. Είναι αυτός που με δύο δικά του εκπληκτικά γκολ συνέβαλε καθοριστικά για την άλωση του "Γ. Καραϊσκάκης" το 2010, ενώ έναν χρόνο νωρίτερα, στον καλύτερο τελικό κυπέλλου όλων των εποχών, έκανε τα πάντα για στέψει την ΑΕΚ κυπελλούχο, όμως οι κιτρινόμαυροι λύγισαν με 15-14 στα πέναλτι.

Ο "υδραυλικός" παραχώρησε συνέντευξη στο Contra.gr, μίλησε για την παλιά του αγάπη και θυμήθηκε τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό περιγράφοντας τα συναισθήματά του, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο για τους Ενωσίτες οπαδούς.

Συνέντευξη του Νάτσο Σκόκο στο Contra.gr: "Νίκη και μόνο νίκη"
INTIME SPORTS

"Εκπληκτικό ματς στο Καραϊσκάκη, αξέχαστος ο τελικός του κυπέλλου"

Νάτσο στην ΑΕΚ έχεις γίνει κάτι σαν σύμβολο εξαιτίας των σημαντικών γκολ που κατάφερες να σημειώσεις σε βάρος του Ολυμπιακού, με αποκορύφωμα τη μοναδική νίκη της ομάδας στο νέο Καραϊσκάκη. Τι θυμάσαι από εκείνη τη νύχτα;

"Θυμάμαι ότι ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι αξίζαμε εκείνο το βράδυ τη νίκη. Παίξαμε με ψυχή και καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι για μένα ένα αξέχαστο ματς και θυμάμαι πολύ τις εκδηλώσεις του κόσμου μετά το τέλος της αναμέτρησης".

Είναι αυτό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που σε έχει στιγματίσει περισσότερο;

"Ναι ίσως το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και ο τελικός του κυπέλλου το 2009 στο ΟΑΚΑ. Πραγματικά αξέχαστο παιχνίδι τόσο για εμάς, όσο και για τον κόσμο της ΑΕΚ. Δυστυχώς σε αυτόν τον τελικό χάσαμε στο τέλος στα πέναλτι, η εξέλιξη του αγώνα όμως ήταν απίστευτη".

Το όνομά σου βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΚ που έφερε τον τελευταίο τίτλο στον Σύλλογο. Θέλεις να περιγράψεις λίγο στους σημερινούς -καινούργιους- ποδοσφαιριστές το συναίσθημα της κατάκτησης ενός κυπέλλου με την ομάδα;

"Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Ξεκινάς μια αγωνιστική χρονιά στοχεύοντας στην κατάκτηση τίτλων. Όταν αυτοί έρχονται, τότε ο ποδοσφαιριστής βιώνει την απόλυτη ικανοποίηση. Είναι η ανταμοιβή για την προσπάθεια, αλλά οπωσδήποτε και η χαρά που δίνεις στον κόσμο της. Όλα αυτά δεν αλλάζονται με τίποτα".

"Νέο ξεκίνημα, όχι περιπέτεια - Ηγέτης ο Δέλλας"

Έχεις εικόνα για την περιπέτεια της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια σε μικρότερες κατηγορίες;

"Παρακολουθώ συχνά τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και ο μάνατζέρ μου ο Παύλος, με κρατάει ενήμερο για ό,τι γίνεται. Δεν έλεγα πάντως πως όλο αυτό που βιώνει η ΑΕΚ είναι περιπέτεια. Θα το χαρακτήριζα καλύτερα ως προσπάθεια ενός νέου ξεκινήματος".

Συνέντευξη του Νάτσο Σκόκο στο Contra.gr: "Νίκη και μόνο νίκη"
INTIME SPORTS

Ποιος θα σκοράρει πρώτος στο ντέρμπι; Ο Αραβίδης 7.50; Ο Χάρα 6.50; Παίξε στις καλύτερες αποδόσεις που σου δίνει ο Stoiximan.gr

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε πει πως ο Δέλλας ήταν προπονητής από την εποχή που έπαιζε στην ΑΕΚ. Ως άλλοτε συμπαίκτης του νυν προπονητή της ομάδας συμφωνείς;

"Ο Τραϊανός υπήρξε ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με ηγετικές ικανότητες. Είμαι σίγουρος ότι αυτές τις ικανότητες που διαθέτει, θα καταφέρει να τις περάσει και στους ποδοσφαιριστές. Εγώ του εύχομαι κάθε επιτυχία".

Συνέντευξη του Νάτσο Σκόκο στο Contra.gr: "Νίκη και μόνο νίκη"
INTIME SPORTS

Τι σου έλειψε περισσότερο από την ομάδα; Στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη θα βρεθούν 65.000 οπαδοί της ΑΕΚ, θα ήθελες να ήσουν παρών σε αυτή την ιστορική βραδιά.

"Το να παίζεις μπροστά στο κοινό της ΑΕΚ είναι ξεχωριστό. Με αυτό το πάθος που μεταδίδουν στους παίκτες μου θυμίζει πολύ το πάθος της ομάδα που αγωνίζομαι τώρα, τη Νιούελς Όλντ Μπόις. Πιστεύω ότι εμείς οι ποδοσφαιριστές υπάρχουμε για να παίζουμε παιχνίδια σαν και αυτό.

Θα ήθελα να πω στους παίκτες της ομάδας να μπουν στο γήπεδο και να απολαύσουν το παιχνίδι. Να απολαύσουν τις στιγμές του και να δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα".

"Μικρό προβάδισμα η ΑΕΚ"

Πιστεύεις ότι παίζει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία από τον Ολυμπιακό φέτος ή σε αυτά τα παιχνίδια έχει μεγαλύτερη βαρύτητα ο παράγοντας φανέλα;

"Δεν παίζει ρόλο η κατηγορία. Όποια ομάδα έχει ψυχή και θέληση θα προκριθεί. Θεωρώ πως η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα, όμως για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεχάσουν οι παίκτες το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να αντιμετωπίσουν αυτό το παιχνίδι ως μοναδικό. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και μόνο τη νίκη".

Συνέντευξη του Νάτσο Σκόκο στο Contra.gr: "Νίκη και μόνο νίκη"

Ο Νάτσο Σκόκο που διανύει το 29ο έτος της ηλικίας του, έχει επιστρέψει από το περασμένο καλοκαίρι στη Νιούελς Ολντ Μπόις με την ελπίδα να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό. Μετά την ΑΕΚ έπαιξε στην Αλ Αΐν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Νιούελς, συνέχισε στη Βραζιλία με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ, ενώ πέρυσι μετακόμισε στην Αγγλία για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα της Σάντερλαντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK