Συνέρχεται ο Μπεστ

Οι γιατροί ελπίζουν σε γρήγορη ανάρρωση για τον "θρύλο" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Τζόρτζ Μπεστ, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο Κρόμγουελ, δυτικά του Λονδίνου, την περασμένη Παρασκευή (18/11) με ίωση του αναπνευστικού, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι θα διαφύγει τον κίνδυνο.

Συνέρχεται ο Μπεστ

Οι γιατροί ελπίζουν σε γρήγορη ανάρρωση για τον "θρύλο" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Τζόρτζ Μπεστ, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο Κρόμγουελ, δυτικά του Λονδίνου, την περασμένη Παρασκευή (18/11)με ίωση του αναπνευστικού, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι θα διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο 59χρονος βετεράνος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από πέντε ημέρες που βρισκόταν σε καταστολή, ανέκτησε τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Τρίτης (22/11). Ο προσωπικός γιατρός του Μπεστ, Ρότζερ Γουίλιαμς, δεν φάνηκε πολύ αισιόδοξος, όμως,για την κατάσταση της υγείας του.

"Δεν είμαι σίγουρος για την αποθεραπεία του. Ωστόσο, ο Τζόρτζ Μπεστ είναι δυνατός χαρακτήρας και ελπίζω να κερδίσει και αυτή την δύσκολή μάχη", τόνισεκαι συνέχισε: "Κανένας μας δεν έχει δει κάποιον να το παλεύει τόσο σκληρά όσο εκείνος. Φαίνεται ότι είναι πολύ σκληρό καρύδι. Οι επόμενες 24 ώρες θα είναι πολύ κρίσιμες για τον ίδιο".