Συνέρχεται ο Μπεστ

Οι γιατροί ελπίζουν σε γρήγορη ανάρρωση για τον "θρύλο" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Τζόρτζ Μπεστ, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο Κρόμγουελ, δυτικά του Λονδίνου, την περασμένη Παρασκευή (18/11) με ίωση του αναπνευστικού, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι θα διαφύγει τον κίνδυνο.

Συνέρχεται ο Μπεστ

Οι γιατροί ελπίζουν σε γρήγορη ανάρρωση για τον "θρύλο" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Τζόρτζ Μπεστ, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο Κρόμγουελ, δυτικά του Λονδίνου, την περασμένη Παρασκευή (18/11)με ίωση του αναπνευστικού, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι θα διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο 59χρονος βετεράνος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από πέντε ημέρες που βρισκόταν σε καταστολή, ανέκτησε τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Τρίτης (22/11). Ο προσωπικός γιατρός του Μπεστ, Ρότζερ Γουίλιαμς, δεν φάνηκε πολύ αισιόδοξος, όμως,για την κατάσταση της υγείας του.

"Δεν είμαι σίγουρος για την αποθεραπεία του. Ωστόσο, ο Τζόρτζ Μπεστ είναι δυνατός χαρακτήρας και ελπίζω να κερδίσει και αυτή την δύσκολή μάχη", τόνισεκαι συνέχισε: "Κανένας μας δεν έχει δει κάποιον να το παλεύει τόσο σκληρά όσο εκείνος. Φαίνεται ότι είναι πολύ σκληρό καρύδι. Οι επόμενες 24 ώρες θα είναι πολύ κρίσιμες για τον ίδιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK