Συνήθεις ύποπτοι από τον Ρεχάγκελ

Αποφασισμένος να στηριχθεί αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την Εθνική ομάδα στην πρόκριση στα τελικά του Euro 2004 είναι ο Οτο Ρεχάγκελ, όπως επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά από τις κλήσεις του για το φιλικό παιχνίδι με τη Βουλγαρία την προσεχή Τετάρτη στη Λεωφόρο. Κανένα νέο πρόσωπο δεν περιλαμβάνεται στη σχετική λίστα, ενώ ο Χαλκιάς επιστρέφει στη θέση του Κατεργιαννάκη

Συνήθεις ύποπτοι από τον Ρεχάγκελ
έκπληξη που ορισμένοι περίμεναν δεν έγινε τελικά, καθώς ο Οτο Ρεχάγκελ παρέμεινε πιστός στις αρχές και την τακτική που εφαρμόζει από την αρχή της θητείας του στην Εθνική ομάδα και δεν κάλεσε νέα πρόσωπα για δοκιμές ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Βουλγαρία στις 18/2. Πολλοί είναι αυτοί που περίμεναν κλήση του Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος ωστόσο δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Γερμανού προπονητή.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντέμης Νικολαϊδης για οικογενειακούς λόγους και ο Βενετίδης λόγω τραυματισμού. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κλήθηκε ξανά και φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ρεχάγκελ, ενώ ο Παρασκευάς Αντζας "πληρώνει" το κόστος της απόφασής του να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Μίνι-έκπληξη αποτελεί μόνο η κλήση μετά από αρκετό καιρό του Κώστα Χαλκιά, παρόλο που δεν αγωνίζεται συχνά στον Παναθηναϊκό, αντί του Φάνη Κατεργιαννάκη που έχει ξανακερδίσει θέση βασικού στον Ολυμπιακό.

Οι διεθνείς στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι Αντώνης Νικοπολίδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Γιάννης Γκούμας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Κώστας Χαλκιάς, Αγγελος Μπασινάς, Κώστας Κατσουράνης, Θεόδωρος Ζαγοράκης, Βασίλης Τσιάρτας, Βασίλης Λάκης, Μιχάλης Καψής, Παντελής Καφές, Γιώργος Γεωργιάδης, ενώ, ως γνωστόν, έχουν επιλεγεί ήδη και οι Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Νταμπίζας, Τάκης Φύσσας, Ζήσης Βρύζας, Αγγελος Χαριστέας, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Η συγκέντρωση των παικτών της Εθνικής θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 16/2/2004 και ώρα 12:00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK