"Σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις σε Κύζα"

Η επιστολή Αλαφούζου σε Τριτσώνη την προπαραμονή της ρεβάνς και η ανησυχίες του προέδρου του Παναθηναϊκού για το διεθνή ρέφερι Γιώργου Κύζα, υπονοώντας σχέση του με τον ΠΑΟΚ!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ένα απ' τα στοιχεία που έφεραν στην επικαιρότητα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, σε συνέχεια των αποκαλύψεων που είχαν προαναγγείλει γύρω από το διαιτητή της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, Γιώργο Κύζα, ήταν και η επιστολή που έστειλε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Τριτσώνη την προπαραμονή του αγώνα, "φωτογραφίζοντας" εμμέσως σχέση του διεθνή ρέφερι με τον ΠΑΟΚ, μέσω τρίτου προσώπου.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κατήγγειλε πως ο Κύζας φιλοξενείται από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει σχέσεις με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα απολαμβάνει "σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις".

Αναλυτικά η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου:

" Αγαπητέ κ. Τριτσώνη,

Σας στέλνω αυτή την εμπιστευτική επιστολή, διότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν σε γνώση μας, σε σχέση με τον διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου.

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο "σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις".

Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του.

Όπως γνωρίζετε, ο κ. Κύζας έχει επανειλημμένως αδικήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και οι παραπάνω πληροφορίες δεν μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με τη μεθαυριανή διαιτησία.

Η μόνη θέση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ορθή και δίκαιη αντιμετώπισή του από τους διαιτητές στους αγώνες.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Γιάννης Αλαφούζος"

"Σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις σε Κύζα"

24MEDIA NETWORK