Σύνθημα νίκης στο Βουκουρέστι

Το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA παίζει την Πέμπτη (01/12) στο Βουκουρέστι ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Ραπίντ. Κατά την αναχώρηση της αποστολής (Τρίτη πρωί) επικρατούσε συγκρατημένη αισιοδοξία για την επιστροφή με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

Σύνθημα νίκης στο Βουκουρέστι

Το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA παίζει την Πέμπτη (01/12) στο Βουκουρέστι ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Ραπίντ. Οι δύο ήττες από τη Σαχτιόρ και τη Στουτγκάρδη δεν αφήνουν κανένα περιθώριο βαθμολογικής απώλειας στον "δικέφαλο του βορρά", κόντρα σε μία ομάδα που προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με 1-0 επί της Σαχτιόρ στην Ουκρανία κι έχει τεθεί επικεφαλής του εβδόμου ομίλου.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής (Τρίτη πρωί) επικρατούσε συγκρατημένηαισιοδοξία για την επιστροφή με τουςτρεις βαθμούς της νίκης από την πρωτεύουσα της Ρουμανίας.Το σύνθημα αυτό έδωσε με δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Κωστίκος: "Πάμε για να κερδίσουμε, ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Έχουμε κάποια προβλήματα τα οποία θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς με βάση τη νίκη της Ραπίντ στην Ουκρανία, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο" .

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Γούμενου: "Είχαμε δυο αποτυχημένα αποτελέσματα, ωστόσο θα πρέπει να εξαντλήσουμε τα περιθώρια. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και πιστεύω ότι αν παίξουμε σαν ΠΑΟΚ μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζω να μας ευνοήσουν και τα άλλα αποτελέσματα και με νίκη και με την Ρεν στην έδρας μας να καταφέρουμε να προκριθούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK