Συνθήματα, πανό και... Ευελπίδων

Διαμαρτυρίες στην Καλαμάτα στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, συνθήματα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά και… κορύφωση της κόντρας την Παρασκευή στην Ευελπίδων.

Συνθήματα, πανό και... Ευελπίδων
INTIME

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έδωσαν το "παρών" σε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα σηκώνοντας πανό υπέρ της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άνθρωποι της ασφαλείας του Τσίπρα, πλησίασαν τους οπαδούς της ΑΕΚ και τα πνεύματα ηρέμησαν ως ένα βαθμό.

Παρόλα αυτά οι αντιδράσεις κλιμακώθηκαν σε πανελλαδικό πλαίσιο καθώς εκτός από την Καλαμάτα, φίλοι της "Ένωσης" στα Χανιά έγραψαν συνθήματα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κόντρα εντείνεται και δεν εκφράζεται πλέον μόνο στους αγώνες της ΑΕΚ μέσω συνθημάτων και πανό. Έχει επεκταθεί και "ακολουθεί" σε κάθε βήμα των στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο κόσμος της Ένωσης φαίνεται αποφασισμένος να… τραβήξει την υπόθεση όσο πάει. Μάλιστα -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- θα γίνει γενικό κάλεσμα προς όλη την ΑΕΚ προκειμένου άνθρωποι από όλους τους τομείς του συλλόγου να δώσουν την Παρασκευή το "παρών" στα δικαστήρια της Ευελπίδων στο δικαστήριο των 10 φιλάθλων που κατηγορούνται λόγω των μηνύσεων του Δημάρχου ΝΦ Άρη Βασιλόπουλου και άλλων μελών της δημοτικής αρχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK