Σύντομα οι εξελίξεις με Ματέους

Σύντομα οι εξελίξεις με Ματέους


Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος

Ενας άνθρωπος που παίζει σημαντικό ρόλο στις προσπάθειες που γίνονται να έρθει ο Λόταρ Ματέους στη Θεσσαλονίκη και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ είναι ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, οοποίος διατηρεί γραφείο μάνατζερ και εκπροσωπεί τον Γερμανό προπονητή.

Ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα της ΕΤ-3 και στον Γιώργο Μίνο για τις εξελίξεις της υπόθεσης και φυσικά για τις πιθανότητες που υπάρχουν ώστε ο Ματέους να είναι ο νέος προπονητής του δικεφάλου του Βορρά.

"Είναι αλήθεια πως έγινε η πρώτη επαφή στο Μόναχο και υπήρξε θετικό κλίμα. Ο κ.Ματέους δείχνει θετικός στην προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και σύντομα θα έχουμε την οριστική εξέλιξη. Αν όλα πάνε καλά, που είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε, και βρεθεί η χρυσή τομή, τότε ο Γερμανός προπονητής θα έρθει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για τα τυπικά" .

Από εκεί και πέρα ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς αποκάλυψε πως ο Γερμανός προπονητής γνωρίζει αρκετά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Ο κ.Ματέους είναι μέγας ποδοσφαιράνθρωπος και γνωρίζει πολλά τόσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και για τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία" .

Ενα "αγκάθι" στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι η επιθυμία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ουγγαρίας να κρατήσει στον πάγκο τον Ματέους, αλλά ο Μιγιάτοβιτς έσπευσε να κάνει τις απαραίτητες διευκρινήσεις: "Η ομοσπονδία της Ουγγαρίας πρότεινε στον κ.Ματέους νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας, αλλά είναι αλήθεια ότι ο κ.Ματέους επιθυμεί να δουλέψει σε σύλλογο και όχι σε εθνική ομάδα" .

Τέλος, ο κ.Μιγιάτοβιτς αναφέρθηκε και στις προσπάθειες του Γιάννη Γούμενου να επιτύχει την συγκεκριμένη συμφωνία, υπογραμμίζοντας: "Ο κ.Γούμενος προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Κάνει ότι μπορεί για να φέρει τον Λόταρ Ματέους στην ομάδα".

24MEDIA NETWORK