Συντριβή για Σάλκε, έξω και η Στουτγκάρδη

Τη συντριβή γνώρισε η Σάλκε για τον δεύτερο γύρο του DFB-Pokal. Η περσινή φιναλίστ του θεσμού ηττήθηκε με 6-0 από την Αϊντραχτ στην Φρανκφούρτη.

Συντριβή για Σάλκε, έξω και η Στουτγκάρδη

Τη συντριβή γνώρισε η Σάλκε για τον δεύτερο γύρο του DFB-Pokal. Η περσινή φιναλίστ του θεσμούηττήθηκε με 6-0 από την Αϊντραχτ στην Φρανκφούρτη, με την ομάδα του Γιάννη Αμανατίδη (αγωνίστηκε για 55 λεπτά χωρίς να σκοράρει) να παίρνει εκδίκηση για την ήττα με 0-1 στο αντίστοιχο παιχνίδι της Bundesliga στην αρχή του μήνα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο προηγούμενο παιχνίδι της, για το πρωτάθλημα, η Αϊντραχτ ειχε σημειώσει και πάλι έξι γκολ (6-3 την Κολονία).

Δυσκολεύτηκε αρκετά για να πάρει την πρόκριση η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ, Βέρντερ Βρέμης. Η ομάδα του Τόμας Σάαφ φιλοξένησε την Βόλφσμπουργκ και την οποία και απέκλεισε στα πέναλτι με 5-4 κι ενώ ο κανονικός αγώνας είχε λήξει 1-1 και η παράταση 2-2. Αξιοσημείωτος και ο αποκλεισμός της Μπόχουμ. Η ομάδα που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Γερμανίας έχασε με 4-0 από την Σαν Πάουλι του περιφερειακού πρωταθλήματος και δεν συνεχίζει στον θεσμό.

Αντίο στο θεσμό του Κυπέλλου και από τη Στουτγκάρδη. Η ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι ηττήθηκε στο Ροστόκ από τη Χάνσα με 3-2 με τους Σουηβούς να προσθέτουν ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό τους. Στα ντέρμπι της… Μπουντεσλίγα, εύκολο το έργο της Χέρτα, ανέτρεψε την κατάσταση το Αμβούργο (3-2) που έχανε από τη Λεβερκούζεν με 1-0 στο ημίχρονο.

Το πρόγραμμα του 2ου γύρου

Τρίτη 25 Οκτωβρίου

Ααχεν-Ανόβερο 1-2
Φρανκφούρτη-Σάλκε 6-0
Φράιμπουργκ-Μπραόυνσβαϊγκ 4-1

Νυρεμβέργη-Ντιναμό Δρέσδης 3-0
Ερφουρτ-Καϊζερσλάουτερν 2-4
Σαν Πάουλι-Μπόχουμ 4-0
Ουντερχάχινγκ-Σααρμπρίκεν 2-1 παρ. (1-1 κ.α.)
Βέρντερ Βρέμης-Βόλφσμπουργκ 5-4 πέν. (1-1 κ.α., 2-2 παρ.)





Τετάρτη 26 Οκτωβρίου

Μπίλεφελντ-Κότμπους 2-1

Αμβούργο-Λεβερκούζεν 3-2

Χάνσα Ρόστοκ-Στουτγκάρδη 3-2

Χέρτα-Γκλάντμπαχ 3-0

Κίκερς Οφενμπαχ-Καρλσρούη 2-1

Μόναχο 1860-Ντούισμπουργκ 3-2

Οσναμπρικ-Μάιντζ 2-4 πεν. (2-2κ.α)

Αουε-Μπάγερν Μονάχου 0-1

*** Να σημειωθεί ότι οι αγώνες είναι μονοί.
*** Η επόμενη φάση, αυτή των "16", θα διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK