Σύσκεψη το μεσημέρι για την τύχη του τελικού!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη στο Βόλο μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων και αποφασίστηκε πως το μεγάλο ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ του Σαββάτου, όπως μετέδωσε ο Αντώνης Τσακαλέας στον Sport24 Radio!

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τελικώς θα έχουμε το Σάββατο... τελικό! Όλα έδειχναν πως οδεύαμε σε αναβολή μετά την απόφαση που πήρε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Βασιλειάδης για λόγους ασφαλείας (δεν υπήρχε καν αρίθμηση στα εισιτήρια, πέρα από τα κλασικά προβλήματα με τις ηλεκτρονικές κάμερες και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου) ωστόσο τις τελευταίες ώρες έγινε απόλυτη ανατροπή του σκηνικού.

Όπως είχε ενημερώσει από το πρωί της Παρασκευής η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα προχωρούσε σε αρίθμηση των θέσεων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να λυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και υπήρχε η αισιοδοξία πως αυτή η διαδικασία θα είχε ολοκληρωθεί εγκαίρως μέχρι το μεσημέρι.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της ΕΠΟ, της Πολιτείας, των ομάδων και των τοπικών αρχών πάρθηκε και η οριστική απόφαση για την τέλεση του αγώνα στην προγραμματισμένη ημέρα και ώρα, καθώς είχε διαφανείς πρόοδος όσον αφορά στο "αγκάθι" με τα εισιτήρια.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας έκαναν επίσης γνωστό πως έξω από το γήπεδο για λόγους ασφαλείας θα υπάρξει διπλή ταυτοποίηση των εισιτηρίων ενώ -λόγω απουσίας τουρνικέ- τα εισιτήρια θα "χτυπηθούν" σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους του Πανθεσσαλικού.

Το σίγουρο πλέον είναι πως ο τελικός μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά στις 20:30 το Σάββατο, αφού τόσο οι διοικήσεις των δύο συλλόγων όσο και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι φορείς (ΕΠΟ, Δήμος Βόλου) έδωσαν διαβεβαιώσεις στο Υφυπουργείο Αθλητισμού για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK