Συστάσεις σε αυστηρό τόνο από Αναστασιάδη

Η ομιλία του τεχνικού του ΠΑΟΚ στους παίκτες του, με αφορμή τις αντιδράσεις τους στα σφυρίγματα του Δελφάκη στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Συστάσεις σε αυστηρό τόνο από Αναστασιάδη
INTIME SPORTS

Από το περασμένο καλοκαίρι, κιόλας, ο Αγγελος Αναστασιάδης έθεσε ως προτεραιότητα την βελτίωση της συμπεριφοράς των παικτών του Δικεφάλου προς τους διαιτητές, όποια και αν είναι τα σφυρίγματά τους, και η διατήρηση της ψυχραιμίας τους. Τελευταία, και συγκεκριμένα στους αγώνες με Λεβαδειακό και Πανιώνιο φάνηκε να χάνεται ο έλεγχος, γι' αυτό και ο Αναστασιάδης βλέποντας, συν τοις άλλοις, στο χθεσινό (3/1) ματς με τους "κυανέρυθρους" να "κυριεύει" τους ποδοσφαιριστές του ο εκνευρισμός, προχώρησε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς σε παρατηρήσεις σε αυστηρό τόνο:

“Ετσι δεχόμαστε ανούσιες κίτρινες κάρτες. Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε την ψυχραιμία μας και την αυτοσυγκέντρωσή μας με κίνδυνο να το πληρώσουμε. Δεν θα αντιδράτε ποτέ στα σφυρίγματα των διαιτητών, όποια και αν είναι αυτά, από εδώ και στο εξής”, ήταν το “μήνυμα” του Αναστασιάδη στους παίκτες του, με σκοπό να προλάβει τα χειρότερα στα επόμενα παιχνίδια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK