Συζήτησαν Ρέμος-Ιωαννίδης

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, είχε την Τετάρτη (17/12) ο πρόεδρος του Ηρακλή, Αντώνης Ρέμος, παρόντος του αντιπροέδρου Τάσου Αδαμίδη. Κατά τη διάρκεια αυτής κυρίαρχο θέμα υπήρξε το γηπεδικό, ενώ μεταξύ άλλων συζητήθηκε η εξόφληση των χρεών.

Συζήτησαν Ρέμος-Ιωαννίδης
Μετά τη συνάντηση ο κ. Ιωαννίδης σε δηλώσεις του επεσήμανε: " Θεωρείται δεδομένη πλέον η κατασκευή του γηπέδου της Μίκρας. Το μόνο που απομένει στη Διοίκηση του Ηρακλή είναι να βρει τον επενδυτή. Η διαφήμιση στη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας θα είναι του ΔΕΣΦΑ και θα βοηθήσουμε στη λειτουργία του τον Γυμναστικό Σύλλογο. Υπάρχουν άνθρωποι της ομάδας, που προσπαθούν να την εξυγιάνουν. Ο Ηρακλής είναι η αρχαιότερη ομάδα από τα μεγάλα σωματεία, ιδρύθηκε το 1908, όταν η Μακεδονία ήταν ακόμα υποδουλωμένη.

Γίνεται μια προσπάθεια πραγματικά για να βρει το δρόμο του και να προχωρήσει. Αν φέτος πάει καλά ο Ηρακλής, του χρόνου δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Από τη στιγμή που πληρώνονται τα χρέη, θα μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα και πιο αποδοτικά τα έσοδά του. Σε ότι αφορά τη χορηγία της ποδοσφαιρικής ομάδας, πρέπει να πούμε ότι έχει βοηθήσει και το Υπουργείο Ανάπτυξης

".

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Αντώνης Ρέμος δήλωσε: " Η πραγματοποίηση της υπόσχεσης, που μας είχε δώσει ο Υφυπουργός, δείχνει ότι η Πολιτεία στέκεται σε όλους όσους δείχνουν το καλό τους πρόσωπο, είναι μια ανταμοιβή σε μας, που θελήσαμε να είμαστε 100% σωστοί, απέναντι στην Πολιτεία και να τηρήσουμε όλες τις ρυθμίσεις. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον κ. Ιωαννίδη, για όλες τις προσπάθειες που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα".

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Τάσος Αδαμίδης ευχαρίστησε τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για την υπογεγραμμένη μελέτη του γηπέδου της Μίκρας, που θα αποτελέσει το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Ηρακλή και τόνισε: " Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε ο Ηρακλής να αποκτήσει σύντομα το σπίτι του, το στάδιο του, την έδρα του, που στερούνταν τόσα χρόνια. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ιωαννίδη, για τη βοήθεια στο Γ.Σ., που αφορά στα 100 χρόνια και γενικά τη λειτουργία του ερασιτέχνη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK