Συζήτηση για την πολυμετοχικότητα

Στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ο παλμός του ΠΑΟΚ τη Κυριακή, όπου διεξήχθη το συνέδριο που προωθεί το "Μέτωπο Λαϊκής Βάσης" του "δικεφάλου του βορρά".

Συζήτηση για την πολυμετοχικότητα
Στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ο παλμός του ΠΑΟΚ τη Κυριακή, όπου διεξήχθη το συνέδριο που προωθεί το "Μέτωπο Λαϊκής Βάσης" του "δικεφάλου του βορρά".

Θέμα συζήτησης ήταν η "ποδοσφαιρική εταιρεία λαϊκής βάσης, ανάπτυξη της πόλης, ανάπτυξη της περιφέρειας" και στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Κώστας Τσαρούχας, Κώστας Ζουράρις, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, ο αντινομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, αρκετοί βουλευτές και σημαίνοντα πρόσωπα τόσο του αθλητισμού, όσο και άλλων χώρων.

Επιπλέον, η παρουσία περίπου 250 φιλάθλων του ΠΑΟΚ ήταν αισθητή, ιδιαιτέρως κατά το άκουσμα των υπευθύνων, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην πολυμεετοχικότητα και το πώς θα μπορούσε να εφαρμοστεί αυτό το σύστημα στον ΠΑΟΚ.

"Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί με νίκες και θα πρέπει να προχωράει σε αυτήν την κατεύθυνση, όπως συμβαίνει με τις επαρχιακές ομάδες", τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίο συμπλήρωσε: "Εξετάζουμε κάθε νόμο συνολικά και το ίδιο θα πράξουμε και με αυτόν που αφορά την πολυμετοχικότητα".

Συνεχίζεταιη προετοιμασία

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία για τον αγώνα με την Καλλιθέα είχε μία… διακοπή την Κυριακή, αφού ο Γιώργος Κωστίκος είχε δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, και πως η νίκη στην Αθήνα είναι ένα πολύ εφικτό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, ένας μεγάλος "εχθρός" του είναι οι πολλοί διεθνείς που περιέχει το ρόστερ της ομάδας. Ο Κωστίκος θα έχει τη δυνατότητα να προπονήσει όλους τους παίκτες του μόλις την Πέμπτη, κάτι που του δίνει περιθώριο τριών ημερών μέχρι το παιχνίδι. Εφόσον ανταπεξέρθει από αυτήν την αντιξοότητα, τότε η έκβαση της προετοιμασίας θα θεωρηθεί θετική.

*** Την Τετάρτη θα υπάρξει συζήτηση της τεχνικής ηγεσίας με τους επικεφαλής της ομάδας για τα μεταγραφικά θέματα.

*** Η αποθεραπεία του Χρήστου Μαλαδένη συνεχίζεται, αλλά ο ακριβής χρόνος που θα χρειαστεί δεν είναι γνωστός.

*** Χίλια είναι τα εισιτήρια που θα πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Καλλιθέας.

24MEDIA NETWORK