Συζυγικό "κράξιμο" στη Γιουνάιτεντ από πανάκριβο στόπερ της

Η μεταγραφή του κόστισε 35 εκατομμύρια ευρώ και ο ίδιος αμείβεται με 136.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Παρόλα αυτά η κοπέλα του βγήκε δημοσίως και "πυροβόλησε" τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ για τις τιμές ενοικίασης των σουιτών στο "Ολντ Τράφορντ".

Manchester United's Victor Lindelof is challenged by Basel's Blas Riveros, right, during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Basel, at the Old Trafford stadium in Manchester, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United's Victor Lindelof is challenged by Basel's Blas Riveros, right, during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Basel, at the Old Trafford stadium in Manchester, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Σουηδή καλλονή Μάγια Νίλσον είναι η σύντροφος του Βίκτορ Λίντελοφ. Και προφανώς το αφεντικό στο σπίτι, αυτή που κάνει το οικονομικό κουμάντο και φροντίζει για όλους τους λογαριασμούς.

Αν μάλιστα οι δυο τους συνεχίσουν να είναι μαζί εσαεί, θα ξέρει ο διεθνής στόπερ πως θα έχει μια γυναίκα που θα φροντίζει να μην ξοδεύονται ασύστολα τα χρήματα που αυτός έχει κερδίσει με τον ιδρώτα του - ακόμη κι όταν σταματήσει την μπάλα.

Διαφορετικά δεν θα έκανε δημόσια σκηνή για τις τιμές που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νοικιάζει τις σουίτες στο "Ολντ Τράφορντ" για τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών, όπως διαβάσαμε στη Mirror. Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο, αυτές κυμαίνονται από 27.000 μέχρι 92.000 για όλο το χρόνο.

Ο κυρία Νίλσον ωστόσο, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, τις χαρακτήρισε εξωφρενικές. Τη στιγμή που ο σύντροφός της λαμβάνει 136.000 εβδομαδιαίως... Μήπως η Σουηδή είναι παραπάνω γκρινιάρα-τσιγκούνα απ' όσο πρέπει;

AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK