T' άκουσαν στην Τσέλσι όσα είπε ο Κουρτουά;

Και με λίγα λεφτά έφυγε για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βέλγος γκολκίπερ και το "καρφάκι" του για τους Λονδρέζους πέταξε μετά το ντεμπούτο του στα λευκά.

Real Madrid's goalkeeper Thibaut Courtois, left, throws the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Sep. 1, 2018. (AP Photo/Andrea Comas)
Τιμπό Κουρτουά AP PHOTO/ANDREA COMAS

Η πρώτη, επίσημη, εμφάνιση του Τιμπό Κουρτουά ως Μαδριλένος συνδυάστηκε με το σαββατιάτικο 4-1 της Ρεάλ επί της Λεγκανές. Ο ίδιος γκολ δέχθηκε, παρόλα αυτά έκανε λόγο για την εύκολη επικοινωνία που είχε με τους αμυντικούς τους και κυρίως το περιβάλλον που συνάντησε αλλάζοντας, προ λίγων εβδομάδων, ποδοσφαιρική στέγη.

Αν μάλιστα διαβάσει κανείς πίσω από τις λέξεις που χρησιμοποίησε, θα δει μια κάποια υποβάθμιση της δυναμικής της Τσέλσι, ασχέτως αν έπαιξε εκεί 4 χρόνια. " Από την προπόνηση καταλαβαίνεις πως το επίπεδο είναι υψηλό. Πλέον έχω την εμπειρία να προπονούμαι με τον καλύτερο αμυντικό του κόσμου, τον Σέρχιο Ράμος, ενώ το Μπερναμπέου είναι διπλάσιο από το Στάμφορντ Μπριτζ κι αυτό είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα. Αν κοιτάξεις γύρω, θα δεις ένα ανθρώπινο τείχος, τη στιγμή που στο Στάμφορντ Μπριτζ, αντικρίζεις είτε τον ουρανό είτε τα ξενοδοχεία πίσω από τις κερκίδες. Είναι άλλο το επίπεδο των δύο ομάδων".

Σαν μην έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από τους "μπλε" ο Βέλγος γκολκίπερ. Σαν να πίεσε με τον τρόπο του γι' αυτήν την αλλαγή στην καριέρα του, η οποία κόστισε στη Ρεάλ μονάχα 35 εκατομμύρια ευρώ, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του έληγε του χρόνου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK