Τ' όνομα Κλάιφερτ ξανά στην Μπάρτσα με επαγγελματικό συμβόλαιο: Αυτό είναι το wonderkid γιος του Ολλανδού

Η Μπάρτσα έβγαλε στο προσκήνιο το όνομα Κλάιφερτ καθώς ο γιος του παλαίμαχου σταρ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Assistant coach Patrick Kluivert of The Netherlands watches players ahead of the Group D world cup qualifying soccer match Netherlands against Estonia at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Friday March 22, 2013. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Πάτρικ Κλάιφερτ AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο Τζάστιν Κλάιφερτ είναι ο διάσημος γιος του Πάτρικ, αλλά εδώ και μερικές ώρες τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω στον Σέιν, το μικρό του διάδοχο ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Ο νεαρός Κλάιφερτ έγινε 16 ετών στις 24/09 και οι Μπλαουγκράνα του έδωσαν τη συμφωνία.

Βέβαια, ο παίκτης δεν είναι καινούργιος στην Μπαρτσελόνα, καθώς το 2017 άφησε την Παρί Σεν Ζερμέν και μετακόμισε στην Βαρκελώνη για την Μασία. Οι πρώτες πληροφορίες γύρω από τον ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο αθλητή που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Πάτρικ Κλάιφερτ φόρεσε την Μπλαουγκράνα από το 1998 έως το 2004 ενώ επέστρεψε στο κλαμπ ως προπονητής στις ακαδημίες για δύο χρόνια από το 2019 έως το 2021. Πλέον, είναι πρώτος προπονητής της Αντάνα Ντεμίρσπορ στην Τουρκία με το συμβόλαιό του να εκπνέει το 2025.

Όσον αφορά στον Τζάστιν Κλάιφερτ που έκανε το ξεπέταγμά του από τον Άγιαξ μετά από την Ρόμα και τους δανεισμούς σε Λειψία, Νις, Βαλένθια πουλήθηκε στην Μπόρνμουθ δοκιμάζοντας την τύχη του στην Premier League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK