Τα 10 χιλιοστά που έλειψαν στον Λαμέλα είχαν τον σεβασμό του Μουρίνιο

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Γουότφορντ, η Τότεναμ έμοιαζε έτοιμη να πανηγυρίσει ένα σημαντικό 'διπλό'. Δεν το κατάφερε για χιλιοστά, καθώς η τεχνολογία είχε τον τελευταίο λόγο στην προσπάθεια του Λαμέλα. Ο Μουρίνιο δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την μοίρα του Αργεντίνου και την δική του.

O Έρικ Λαμέλα σε αυτή τη φάση έφτασε 10 χιλιοστά μακριά από το γκολ και η τεχνολογία δεν άφησε αμφιβολία για το αν η μπάλα πέρασε ή όχι την γραμμή. Γουότφορντ και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο Vicarage Road για την 23η αγ. της Premier League (18/01/2020) - AP Photo/Frank Augstein
O Έρικ Λαμέλα σε αυτή τη φάση έφτασε 10 χιλιοστά μακριά από το γκολ και η τεχνολογία δεν άφησε αμφιβολία για το αν η μπάλα πέρασε ή όχι την γραμμή. Γουότφορντ και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο Vicarage Road για την 23η αγ. της Premier League (18/01/2020) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Στο 'Vicarage Road' αναμετρήθηκαν Γουότφορντ και Τότεναμ για την 23η αγωνιστική της Premier League. Σε ένα 90λεπτο που είχε να προσφέρει συγκινήσεις αλλά όχι γκολ. Γι' αυτό ευθύνονται ο Καζανίγκα και η τεχνολογία. Ο γκολκίπερ των Spurs απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Ντίνι στο 70' και το goal line technology 'είδε' πως στην προσπάθεια του Λαμέλα στις καθυστερήσεις χρειάζονταν 10 ακόμη χιλιοστά, για να επιτραπούν οι πανηγυρισμοί του Αργεντίνου.

Ο Λαμέλα με πείσμα κατάφερε να δώσει στην μπάλα πορεία προς τα δίχτυα, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον Ιγνάσιο Πουσέτο που με υπερπροσπάθεια μπόρεσε να διώξει την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή. Το ρολόι στο χέρι του Μάικλ Όλιβερ δεν χτύπησε και μπορεί άπαντες να αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να μην πέρασε μπάλα την γραμμή, ωστόσο την ίδια στιγμή γνώριζαν ότι αποκλείεται να έχει γίνει λάθος.

"Ήταν ένα καλό ματς, πολέμησαν σκληρά για τον πόντο και εμείς πολεμήσαμε για περισσότερα αλλά η τεχνολογία που αγαπώ και σέβομαι στο παιχνίδι, δεν κάνει ποτέ λάθος. Για ένα εκατοστό, για ένα χιλιοστό ίσως, δεν κερδίσαμε το ματς. Αλλά το goal line technology έχει τον απόλυτο σεβασμό μου. Δεν έχω καν κάποιο συναίσθημα γιατί περιμένω αν είναι γκολ ή όχι και απλά συνεχίζω από εκεί. Σταθήκαμε άτυχοι σε αυτή τη φάση, αλλά έτσι είναι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν διστάζει να εκφράζει τα παράπονα του όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, ωστόσο αυτή τη φορά δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τα δεδομένα.

Η Τότεναμ μετά από 23 αγωνιστικές είναι στην 8η θέση της βαθμολογία και απέχει 8 βαθμούς από την 4άδα και την Τσέλσι. Η Γουότφορντ με αυτή την ισοπαλία μπόρεσε να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού, φτάνοντας τους 23 βαθμούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK