Τα 100.000.000 ευρώ που έκαναν πυρ και μανία τον Ρονάλντο

Αποφασισμένος να τα... βροντήξει και να φύγει από την Μαδρίτη με προορισμό την Ιταλία και την Γιουβέντους εμφανίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα μάλιστα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Marca" ο ίδιος έχει πάρει την απόφασή του εδώ και αρκετούς μήνες αισθανόμενος προδομένος από τη συμπεριφορά των διοικούντων των "μερένγκες" προς το πρόσωπό του.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts after his team conceded second goal during the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Themba Hadebe)
Portugal's Cristiano Ronaldo reacts after his team conceded second goal during the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Themba Hadebe) AP

Είναι κάτοικος "Σαντιάγο Μπερναμπέου" από το καλοκαίρι του 2009 και το όνειρό του κάποια στιγμή ήταν να κλείσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης κάπου κοντά στα 40 του χρόνια, όμως όλα δείχνουν πως το σενάριο αυτό που είχε στο μυαλό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Τουλάχιστον αν λάβει κανείς υπόψη τα όσα έχουν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα, με μπαράζ δημοσιευμάτων από την Ισπανία και την Ιταλία να φέρνουν τον "CR7" προ των πυλών της Γιουβέντους που είναι έτοιμη να του προσφέρει συμβόλαιο ύψους 30.000.000 ευρώ ετησίως.

Τι είναι όμως αυτό που έκανε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ψυχρανθεί τόσο με τη διοίκηση της Ρεάλ και τον Φλορεντίνο Πέρεθ συγκεκριμένα και να σκεφτεί τον ευατό του κάπου αλλού, εκτός Μαδρίτης;

Τα 100.000.000 ευρώ που έκαναν πυρ και μανία τον Ρονάλντο

Σύμφωνα με σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Marca", η πηγή του... κακού βρίσκεται στην ενέργεια των Μαδριλένων να ρίξουν τη ρήτρα του από το 1.000.000.000 ευρώ που ήταν αρχικά στα 100.000.000 ευρώ, με τον ίδιο να το θεωρεί "υποβιβασμό" ως προς την αξία και την προσφορά του στο σύλλογο.

"Εάν αξίζω 100.000.000 ευρώ σημαίνει ότι δεν με θέλουν", φέρεται να είπε τον περασμένο Ιανουάριο ο Ρονάλντο, ο οποίος παράλληλα δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με το γεγονός πως η ομάδα του γλυκοκοιτάζει επίμονα εδώ και αρκετούς μήνες τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν , Νεϊμαρ.

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Οι πιθανότητες είναι πλέον περισσότερες στο να κουνήσει μαντήλι στην ομάδα με την οποία πανηγύρισε τέσσερα Champions League στις πέντε τελευταίες σεζόν και μένει να δούμε αν θα "γυρίσει το χαρτί" στη συνάντηση που αναμένεται να έχουν -ίσως και εντός της ημέρας- ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες που εκπροσωπεί τον "CR7".

News 24/7

24MEDIA NETWORK