Τα 146 δευτερόλεπτα ευτυχίας της Τότεναμ!

Η Τότεναμ "καθάρισε" μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά την Άρσεναλ και κράτησε ζωντανό το όνειρο του τίτλου σε ένα ιστορικό ντέρμπι για το "White Hart Lane" και τον Χάρι Κέιν (VIDEO).

Τα 146 δευτερόλεπτα ευτυχίας της Τότεναμ!

Το αποτέλεσμα στο "Goodison Park" δεν ήταν το προσδοκώμενο καθώς η πρωτοπόρος Τσέλσι επικράτησε της Έβερτον (3-0) όμως αυτό δεν έκοψε τα φτερά της Τότεναμ η οποία νίκησε 2-0 την Άρσεναλ στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων στο "White Hart Lane" (μετακομίζουν τα "σπιρούνια" σε νέο υπερσύγχρονο γήπεδο) και διατηρήθηκε στο -4 από την κορυφή με τέσσερα ματς να απομένουν.

Τα 146 δευτερόλεπτα ευτυχίας της Τότεναμ!

Στο 55' ο Ντέλε Άλι έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Ποτσετίνο και 146 δευτερόλεπτα αργότερα έγινε το 2-0 (!) χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάρι Κέιν, με τον Άγγλο φορ να γράφει μάλιστα ιστορία καθώς με έξι γκολ στο ενεργητικό του είναι πλέον ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου από καταβολής Premier League.

Τα 146 δευτερόλεπτα ευτυχίας της Τότεναμ!

Αυτή ήταν η 9η συνεχόμενη νίκη για την Τότεναμ στο πρωτάθλημα και με αυτή διασφάλισε πως θα τερματίσει ψηλότερα από την Άρσεναλ στην Premier League για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια.

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK