Τα 15 ερυθρόλευκα γκολ δίνουν το προβάδισμα

Τα 15 ερυθρόλευκα γκολ δίνουν το προβάδισμα
Πέντε αγωνιστικές έχουμε διανύσει ήδη στο Πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, πετυχαίνοντας το 3Χ5=15, κερδίζοντας εκτός έδρας βασικούς αντιπάλους (ΠΑΟ, ΑΕΚ) στην διεκδίκηση του τίτλου και ένα ματς (Καλλιθέα) στο οποίο πέρυσι είχε πάρει έναν βαθμό. Πέρα όμως από την βαθμολογική συγκομιδή υπάρχει και η επιθετική παραγωγικότητα με 15 γκολ στο ενεργητικό, δηλαδή 3 μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι.

Η ευκολία λοιπόν με την οποία η ομάδα μετατρέπει αρκετές από τις φάσεις που δημιουργεί σε γκολ, είναι ένα από τα πλεονεκτήματά που έχει στην μέχρι τώρα πορεία της, ενώ βασικό στοιχείο είναι και το γεγονός ότι οι αντίπαλοι δεν ξέρουν κυριολεκτικά από που θα τους... έρθει, αλλά ούτε και πως, καθώς μέχρι τώρα 9 διαφορετικοί παίκτες της ομάδας μας και ένας αντίπαλος έχουν σκοράρει για τον Ολυμπιακό, ενώ η ομάδα είναι καλή τόσο στον αέρα (5 γκολ με κεφαλιές), όσο και στο έδαφος (10 γκολ από τα οποία τα 9 με σουτ είτε πλασέ, είτε πιο δυνατό και ένα μόλις με πέναλτι).

Συγκεκριμένα τα 15 ερυθρόλευκα γκολ έχουν πετύχει οι Τζόρτζεβιτς 4 (3 με σουτ και 1 με πέναλτι), Κωνσταντίνου (1 με σουτ και 1 με κεφαλιά), Στολτίδης 2 (και τα 2 με κεφαλιά), Καφές 1 (με σουτ), Οκκάς 1 (με ψηλοκρεμαστό πλασέ), Κωστούλας 1 (με κεφαλιά), Ταραλίδης 1 (με σουτ), Μπαμπαγκίντα 1 (με κοντινό πλασέ), Καστίγιο 1 (με δεξί σουτ) και Τελκίνσκι 1 (αυτογκόλ με κεφαλιά).

15 γκολ λοιπόν από 10 διαφορετικούς παίκτες με 9 σουτ, 5 κεφαλιές (συμπεριλαμβάνουμε και το αυτογκόλ) και 1 πέναλτι, είναι ο απολογισμός του Ολυμπιακού στα πρώτα πέντε ματς, τα οποία κάθε άλλο παρά εύκολα ήταν και αυτό γιατί τα τρία ήταν εκτός έδρας (εκ των οποίων δύο ντέρμπι και ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος όπως η Καλλιθέα) και τα δύο στο Καραϊσκάκη χωρίς τους φιλάθλους στις κερκίδες.

*** Στα της προπόνησης, οι Πατσατζόγλου, Κωστούλας και Μαυρογενίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

*** Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ενόψει του φιλικού αγώνα, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 07.10.2005 στις 18:00 στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδος ότι εισιτήρια θα διατίθενται ως εξής:

Την Πέμπτη 06/10 στο εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, ώρες διάθεσης 14:00 - 18:00
Την Παρασκευή 07/10 σε όλα τα εκδοτήρια, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα
Τιμές εισιτηρίων:
10 €, 15 €, 20 €, 40 € (VIP).


News 24/7

24MEDIA NETWORK