Τα 2 εκ. ευρώ του Σαββίδη

Ο Μπλάνκο δείχνει τον δρόμο που θα ακολουθήσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τα 2 εκ. ευρώ του Σαββίδη

Το πιο θετικό "μήνυμα"από το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σεμπάστιαν Μπλάνκο, άσχετα από το εάν τελικά ο Δικέφαλος αποκτήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, είναι ότι οι "ασπρόμαυροι" κινούνται για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Για να έρθουν, όμως, στον ΠΑΟΚ θα πρέπει, φυσικά, ο Ιβάν Σαββίδης να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να δώσει για τους τρεις παίκτες (εξτρέμ, κεντρικός αμυντικός και χαφ) που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Δικεφάλου πάνω από 2 εκ. ευρώ μαζί με τους φόρους και όποια άλλα επιπλέον έξοδα. Καθόλου αμελητέο ποσό, αν σκεφτεί κανείς ότι το μικτό του μπάτζετ του φετινού ΠΑΟΚ κυμαίνεται γύρω στα 11 εκ. ευρώ.

Κρατάει Κουλούρη ο ΠΑΟΚ

Ο Ευθύμης Κουλούρης αποτελεί κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Γι' αυτό και οι άνθρωποι του Δικεφάλου, παρά το ενδιαφέρον που έχουν δείξει αρκετές ομάδες της Superleague για να τον αποκτήσουν, με τελευταία τον Εργοτέλη, έχουν αποφασίσει να μην τον παραχωρήσουν ως δανεικό. Προτιμούν να παραμείνει στην Τούμπα και να παλέψει για μία θέση στην ενδεκάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK