VIDEO: Τα 93 αιώνια δευτερόλεπτα του Γιώργου Σαμαρά

Δείτε σ' ένα μοναδικό βίντεο όλες τις αντιδράσεις του Γιώργου Σαμαρά από τη στιγμή που κερδίζει το πέναλτι κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού μέχρι που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

VIDEO: Τα 93 αιώνια δευτερόλεπτα του Γιώργου Σαμαρά
2014 GETTY IMAGES

Η πορεία του σκόρερ Γιώργου Σαμαρά από την αγωνία της έκβασης του πέναλτι μέχρι τους πανηγυρισμούς είχε διάρκεια μόλις 93 δευτερόλεπτα.

Στις αισθήσεις του Ελληνα στράικερ μάλλον φαίνονταν ώρες. Αρχικά, ανακουφίζεται που ο διαιτητής δείχνει τη βούλα του πέναλτι. Δευτερόλεπτα αργότερα δέχεται ένα...φιλικό σκαμπίλι από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και ακριβώς τότε αρχίζει την αναζήτηση του πόθου του.

Ο Σαμαράς ψάχνει την μπάλα και την εντοπίζει κοντά στη γραμμή του πλαγίου. Με αργά βήματα φτάνει σ' αυτήν και την παίρνει στην αγκαλιά του. Της φέρεται με τρυφερότητα είναι η αλήθεια,όπως προστάζει η ανάγκη της στιγμής. Τότε τον πλησιάζει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και του λέει "εμείς ό,τι και αν γίνει, μαζί σου".

Ο Σαμαράς απαντά μ' ένα νεύμα "calma, όλα θα πάνε καλά". Δέχεται άλλο ένα σκαμπίλι από τον Σαλπιγγίδη, στήνει το αντικείμενο του πόθου του στην άσπρη βούλα, το στέλνει εκεί που πρέπει και μία χώρα ολόκληρη κραυγάζει: γκοοοοοοοοοοοοοοολ!

Διαβάστε ακόμη

Τι είπε ο Σαμαράς για τον μικρό Τζέι και τα δευτερόλεπτα του κρίσιμου πέναλτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK