Τα άκουσε από τους παίκτες ο Κωνσταντίνου, υποσχέθηκε πληρωμές!

Ο υπηρεσιακός πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρηση για τα Ιωάννινα και δεσμεύτηκε πως θα γίνουν πληρωμές προς τους παίκτες είτε με τα χρήματα της Αλ Αΐν είτε χωρίς.

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
ouzonidis maragos kola EUROKINISSI

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, υπηρεσιακός πρόεδρος του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στο Κορωπί για να παρακολουθήσει την τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση για τα Ιωάννινα, κατόπιν επίμονου αιτήματος των ποδοσφαιριστών που εκφράστηκε από την Πέμπτη, προκειμένου να ενημερωθούν με το τι θα γίνει με τις πληρωμές τους.

Προτού αρχίσει το πρόγραμμα, μίλησε με τους ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για την καθυστέρηση των πληρωμών. Οι ποδοσφαιριστές έχουν λάβει το 40% της δόσης του Οκτωβρίου, την οποία έλαβαν τον Δεκέμβριο με την υπόσχεση ότι το υπόλοιπο ποσοστό, το 60% δηλαδή, θ' αποπληρωθεί στα τέλη του Γενάρη και ταυτόχρονα θα υπάρξει προγραμματισμός για τις οφειλές του Δεκεμβρίου.

Ωστόσο τα χρήματα πάνω στα οποία πόνταρε η ΠΑΕ, περί τις 750.000 ευρώ, δεν ήρθαν από την Αλ Αΐν, με αποτέλεσμα να προκύψει καθυστέρηση που κοντεύει πλέον τις 10 ημέρες.

Αναπόφευκτα η εξέλιξη έφερε εκνευρισμό. Οι ποδοσφαιριστές ρώτησαν ως που θα πάει αυτή κοροϊδία, καθώς παραμένουν απλήρωτοι τόσο καιρό, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου ν' απαντάει πως καταλαβαίνει απόλυτα τη δυσφορία τους, αφού υπήρξε και ο ίδιος ποδοσφαιριστής και όταν καθυστερούσαν οι πληρωμές το συναίσθημα δεν ήταν καθόλου ωραίο.

Σημείωσε επίσης πως γίνεται ό,τι καλύτερο για να κλείσουν οι εκκρεμότητες, εξηγώντας την κατάσταση με την Αλ Αΐν: "Καταλαβαίνω ότι υπάρχει δυσπιστία από την πλευρά σας, ωστόσο θέλω να χτίσουμε ξανά τη σχέση μας κι αυτό θα γίνει με το να τηρούνται οι υποσχέσεις που σας δίνω. Θα αλλάξουν αρκετά πράγματα προς το καλύτερο σε ό,τι αφορά τις πληρωμές".

Ο Κωνσταντίνου τόνισε μεταξύ άλλων ότι μέχρι τέλος του μήνα οι παίκτες θα πληρωθούν όπως και να 'χει το 60% για τη δόση του Οκτώβρη, όσο και ένα μέρος από τη δόση του Δεκέμβρη. Κι όλα αυτά ακόμα και αν αργήσουν κι άλλο τα λεφτά της Αλ Αΐν, γιατί θα τα καλύψει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν να δουν όλα αυτά να γίνονται πράξη, ωστόσο είναι αλήθεια πως η κατάσταση ηρέμησε αρκετά και το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά.

***Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Μυστακίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK