Τα "άκουσε" μέσω twitter ο Ρούνεϊ

Η συνολική απόδοση του Άγγλου στο ματς κόντρα στην Ιταλία, αλλά και η τραγική του εκτέλεση σε κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των χρηστών του twitter, με τα καυστικά σχόλια να κάνουν την εμφάνισή τους.

MANAUS, BRAZIL - JUNE 14:  Wayne Rooney of England looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between England and Italy at Arena Amazonia on June 14, 2014 in Manaus, Brazil.  (Photo by Stuart Franklin - FIFA/FIFA via Getty Images)
MANAUS, BRAZIL - JUNE 14: Wayne Rooney of England looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between England and Italy at Arena Amazonia on June 14, 2014 in Manaus, Brazil. (Photo by Stuart Franklin - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Η Αγγλία δεν μπόρεσε να φέρει αντίσταση στην "φορτσάτη" Ιταλία, χάνοντας τελικά με 1-2. Ως γνωστόν, οι Άγγλοι φίλαθλοι οι οποίοι σε κάθε Μουντιάλ περιμένουν πολλά από την ομάδα τους, δεν έμειναν ευχαριστημένοι ούτε από το αποτέλεσμα, αλλά κι ούτε από την απόδοση ενός εκ των σταρ της ομάδας, του Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Γιουνάιτεντ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, μη μπορώντας να βοηθήσει την Αγγλία να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση. Αντ' αυτού, ήταν ο πρωταγωνιστής σε μια... τραγική φάση, εκτελώντας ένα κόρνερ για γέλια.

Όπως ήταν φυσικό μια τέτοια φάση δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους χρήστες του twitter, με τον Άγγλο να τα "ακούει" για τα καλά:

Διαβάστε ακόμη:

Αγγλία - Ιταλία 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK