Τα... άκουσε ο Σαλπιγγίδης

Στον... συνήθη ύποπτο, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ξέσπασε μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ που περίμενε έξω από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, για την ήττα της ομάδας.

Τα... άκουσε ο Σαλπιγγίδης
INTIME SPORTS

Την ώρα που αποχωρούσε από τα αποδυτήρια οπαδοί τον αποδοκίμασαν άγρια και κινήθηκαν εναντίον του, χωρίς, όμως, να φτάσουν πάνω του, καθώς 15 άνδρες τις σεκιούριτι του ΠΑΟΚ πήγαιναν τον "Σάλπι"... καροτσάκι μέχρι το αυτοκίνητό του. Τελικά, έφυγε χωρίς περαιτέρω προβλήματα, ωστόσο ήταν εμφανώς απογοητευμένος και στεναχωρημένος για αυτό που συνέβη για μια ακόμη φορά εναντίον του.

Σε ό,τι αφορά σε πρόταση που φέρεται να έχει από την Καραμπούκσπορ, η αλήθεια είναι ότι δέχθηκε κρούση από έναν ατζέντη, ο οποίος τον ρώτησε αν τον ενδιαφέρει να πάει στην Τουρκία για τη συγκεκριμένη ομάδα, και το θέμα έμεινε εκεί. Δεν κατατέθηκε καμία συγκεκριμένη πρόταση.

Αποδοκιμασίες για Χάβο

Ο εκνευρισμός έφερε και αποδοκιμασίες (όχι πολύ έντονες!) από μερίδα οπαδών και σε βάρος του Μάκη Χάβου, την ώρα που έφευγε από το γήπεδο το πούλμαν του Παναιτωλικού. Λίγοι, έφτασαν στο σημείο να τον χαρακτηρίσουν και προδότη, γιατί η ομάδα του κέρδισε τον ΠΑΟΚ και μπορεί να του στερήσει τον τίτλο, προφανώς αδυνατώντας να αντιληφθούν ότι απλά έκανε την δουλειά του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Χάνει δύο ματς ο Ρατς

Δεν έφτανε στον Αναστασιάδη το πρόβλημα που προέκυψε από την... λειψανδρία που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ήρθε και η έβδομη κάρτα του Ράζβαν Ρατς στο ματς με τον Παναιτωλικό, πράγμα που σημαίνει ότι θα απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK